Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Status efter halvdelen af Hifi & surround

Tilbud i store mængder, verdenspremiere

Halvdelen er året messe er nu overstået. Søndagens messe bliver lidt anderledes, der vil i flere af rummene være andre end lørdag, og traditionen tro vil lørdagens mange tweaks og tilpasninger være mærkbare.

Der har indtil videre været en enkelt verdensrpremiere, og der er stadigt forbløffende messetilbud, på på til 80% på enkeltprodukter. Mange forhandlere lagde ikke skjul på at messen var et oplagt sted at slippe af med sidste års modeller så der kan komme nye, og der sælges også gevaldigt ud af de mærker man ikke længere forhandler, eller som er gået over til nye former og serier. Alt i alt kan søndagen bruges på nogle særdeles gode handler.

Rummene er så absolut bedre end de har været tidligere, og de små klemte værelser er erstattet af væsentligt bedre adgangsforhold - kombineret med en kraftig forbedret akkustik.

Og så må messen antages allerede nu at have været velbesøgt, for næste års messe er allerede fastlagt.

Messen er desværre Danmarks eneste hifi messe, så har man ikke mulighed for at komme, så må man desværre vente et år mere inden at lejligheden byder sig igen.

Se mere på www.hifisurround.dk

Nerds.dk vil bringe en besøgsartikel efter messen er slut, indtil da kan vi kun opfordre til selv at besøge messen og "se giraffen". 

 

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: