Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Hjemmebio dmeonstration med KT Radio og HTP

HTP havde verdenspremiere på et par ting i forbindelse med fremvisning af det sidste skrig fra Datasat og M&K Sound

HTP / KT Radio Highend hjemmebiodemo.

En knapt så mørk torsdag aften havde KT Radio og HTP valgt at lave et demoarrangement. Det det der i grunden ikke så meget underligt i, når man nu skal promovere de nye Datasat-systemer og seneste Runco-projektor - prissat som en mindre familiebil.

Aftenens store trækplaster var de spritnye X12 subwoofere fra M&K sound, den nye 300 serie fra samme, faktisk så ny at det var en prototype, og så ikke mindst tilstedeværelsen af HTP's chef, den landflygtige Claus Glæsner der var på besøg fra Guds eget land hvor han bor til daglig.

Efter en let forfriskning og ankomst blev publikum stoppet ind i KT's normalt store hjemmebiorum på førstesalen i butikken på Frederiksberg, men med sammenlagt 30 personer var der pludselig knap så meget plads, omend det stadig var rigeligt til at billede og lyd kunne tale.Inden det kom så langt fik Thomas Gravesen fra HTP effektivt og i godt humør som sædvanligt gennemgået egenskaberne ved Datasat-systemet, og især fremhævet systemets evne til også at fungere som forforstærker i et traditionelt stereosetup. Der blev også tid til at hurtigt se på alle de indstillings- og kalibreringsmuligheder sådan et system giver, inden turen kom til en hurtig gennemgang af Runco-projektorens formåen. KT Radios egen surroundekspert var heller ikke til at skyde igennem til dagens demo, og fik blandt andet gennemtrumfet en ganske overbevisende bid fra en liveoptagelse af en Kate Perry-koncert.Og så blev der spillet. Udover forprogrammerede demoer fra bl.a. Datasat og THX, så blev der også afspillet en del enkeltscener der, for at sige det mildt, blev gengivet med tryk seksten, bare lige for at understrege hvad det “lille” sæt surround højttalere fra M&K Sounds 150 serie var i stand til. Som det snart er standard, blev snowboard-klippet ”Art of flight” fremvist, der, om man kan lide det eller ej, er en fantastisk opvisning i både lyd og billede. Herudover havde man også fået fingrene i en af Dolbys egne demoskiver - ret godt gået taget i betragtning af at firmaet bag Datasat ejer DTS Pro, og dybest set er Dolbys arvefjende på biograf-markedet.Efter de overbevisende demoer blev det tid til at se giraffen om man vil. Claus Glæsner kom med højt tempo og højt humør, og lagde ud med at give de fremmødte den store historie om M&K Sound, og ikke mindst firmaets involvering med diverse store Hollywood studier, lydstandarder, opfindelse af subwooferen og hvordan man har tvunget konkurrenterne ud af de store anerkendte studier, godt hjulpet på vej af en decideret film M&K Sound har fået fremstillet til formålet.Efter en større minutiøs gennemgang af historien bag, og ikke mindst anekdoter nok til det næste år, blev den nye 300 serie gennemgået, dog først efter at enhver væsentlig teknisk detalje omkring 150 serien var blevet udpenslet og forklaret så enhver tilstedeværende var endog særdeles godt informeret og til sidst blev der også trukket fem vindere der hver kunne gå hjem med M&K Sound merchandise.

300 serien bliver ikke så voldsomt prissat, og vil faktisk være at finde i en spillende udgave på årets Hifi & Surround 2013 messe.

En ganske underholdende aften hvor HTP og KT Radio lukkede op for 600.000 kroners hjemmebio på fuld hammer, og så fik man da også alle de gode historier med fra en der selv har været indblandet i det hele.


For yderligere information, kontakt
KT Radio
Vesterbrogade 181 1800 Frederiksberg C
Tlf: 33 31 14 40
Web: www.ktradio.dk

HTP: Home Theater Professionals ApS
tg@htp.dk
Hjemmeside: www.htp.dk
Tlf
.: +45 27 28 12 12

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: