Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Hifi & Surround 2013– aftenen før

Der er stille. Altså på nær de rum der panisk forsøger at øge mængden af bas.

Klokken er mange, og på Mariott hotel er der stille. Andre steder, ekstrem høj musik.
Det er aftenen før, og udstillerne er på vidt forskellige steder i deres setup og forberedelser.
Nogen venter med spænding på næste dag hvor de sidste dimser og ting skal ankomme, andre kæmper febrilsk med placeringer og vinkler på højttalere, andre er helt stille og rolige, for deres rum har været færdige i timevis.Det er aftenen før Danmarks største hifiudstilling, Nerds.dk er som sædvanligt på pletten, og indtil videre kan der trods alt drages nogle konklusioner.

For det første er der modsatrettede tendenser. På den ene side er der massiv highend, kæmpeanlæg til en pris få normale mennesker har råd til, hvor producenterne har benyttet det absolut tungeste arsenal de har til rådighed. På den anden side står enkeltheden, to højttalere og en forstærker, og intet andet. Dog er der også her stor spredning, og selv de mest simple anlæg svinger hundredtusindvis af kroner i pris selvom at de grundlæggende er ens.

Der er mange nye ting i år, mange af de faste forhandlere har sadlet om og byttet kraftigt rundt, og ud, i deres sortiment. Andre mærker er helt nye i Danmark, og endelig er der produkter så nye at det er første gang at de præsenteres for offentligheden.Årets messe er derfor sammenholdt med en 100% vækstrate fra sidste år blevet både mere varieret, men også med et kæmpe udvalg, og ikke mindst de nyheder og oplevelser som man ikke får hjemme fra computeren.
Lyden er altid et springende punkt, og vandene deles typisk op i dem der mener at det er udstillerens ansvar at få det bedste ud af rummet, og dem der mener at en messe blot er en fremvisning hvor man grundet ringe rum ikke må lægge for meget vægt på det lydmæssige indhold.

Der er blevet kæmpet bravt for at give gæsterne en smag af hvad der kan realiseres hjemme i deres egen stue. Ingen udstiller vil påstå at deres anlæg yder optimalt, men lyden er generelt langt fra så ringe som man kunne frygte.

Vi glæder os til at opleve rummene og det udvalg som udstillerne har lagt for dagen i morgen, og håber at mange hifientusiaster vil gøre det samme.

se mere på www.hifisurround.dk

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: