Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Årets bedste

Vi har kåret årets bedste produkter blandt dem vi har testet i årets løb

Vi har her samlet en liste over de produkter vi har haft testet i årets løb og som fortjener en ekstra omtale. En række af produkterne der er blevet testet i 2014 er endnu ikke offentliggjort, og er derfor ikke at finde på listen, men hvis de er gode nok kan de komme på næste års liste.

 

Årets Køb: Musical Fidelity V90-DAC
http://nerds.dk/review/?rid=190

Vi er overraskede over hvor langt man kan komme med et relativt begrænset budget. Lyden fra den sub-2000 kroners DAC er ganske enkelt imponerende, og V90 var en åbenlys vinder til prisen for årets køb. Kombineret med et sæt aktive højttalere som JBL's LSR308 http://nerds.dk/review/?rid=186, så har man et velspillende, dynamisk og velopløst setup for ca. 6000,- kroner.

Årets Trådløse produkt: JBL Authentics L16
http://nerds.dk/review/?rid=187

Trådløse produkter er ofte spild af penge og plads, og JBL har ikke ligefrem holdt sig tilbage med billige plasticprodukter. Men med Authentics serien har man forsøgt at lave en seriøs trådløs højttaler der er i stand til at erstatte et minianlæg, til samme pris med med bedre lys. Og det lykkedes. Vi var imponeret over den rigtige JBL lyd, oplsøning, den nemme betjening og de mange tilslutninger og ikke mindst designet.


Årets hovedtelefoner: Mötorphones
http://nerds.dk/review/?rid=185

Neutral er nok ikke lige det første ord man vil bruge om disse hovedtelefoner, men der var smæk for skillingerne, og al musik bliver formidlet med tryk på dynamikken. Hovedtelefonerne sidder også godt fast, og er usædvanligt gode til at lukke støj ude også. Og så er de pt. det eneste musiker-hovedtelefon produkt der ikke stinker af billig kinaplast selvom at de sikkert kommer samme sted fra.Årets højttaler: Zingali Home Monitor 2.8
http://nerds.dk/review/?rid=188

Hornhøjttalere kræver en stor stue og en helt speciel forstærker. Det er en skrøne, og har været det i mange år, men med Home Monitor 2.8 har Zingali begået en højttaler der kan fåes i et væld af nuancer, kan spille i små rum, og giver forholdsvis meget for pengene. Til 29.000 er de ikke helt billige, men opløsning, dynamik og transientgengivelse er rigtigt god, kombineret med Zingalis eget horn der virkeligt får detaljerne frem.Årets kabler: KaDo Cables
http://nerds.dk/review/?rid=183

Nye firmaer ingen har hørt om er altid en blandet pose bolcher, men både signal og højttalerkabler fra danske KaDo Sound overraskede med en spiselig pris, diskret design, og et gedint forsøg på at lave et kabel der piller så lidt ved lyden som muligt. Herudover er det muligt at bestille i specialtilpassede størrelser, en service andre godt kunne lærer noget af. Årets DAC: Northstar Excelsio DAC
http://nerds.dk/review/?rid=184

DSD DAC fra Italien, der udover en fantastisk kundeservice, også byder på en lyd der matcher. Gengivelsen er velopløst, neutral og dynamisk, og eneste minus er den software man skal bruge i den anden ende til DSD afspilning. Excelsio er ikke helt billig med en pris på lige omrking 16.000,-, men så får man også veldokumenteret teknisk information, Sabres topmodel ESS ES9018 i en dobbelt balanceret konfiguration, digital- og analogsektionern der har hver sin trafo, og en optokobler så USB indgangen er fuldt galvanisk adskilt. Fik vi nævnt at den spiller så engle synger?   


Vi kan allerede nu afslører at næste års liste af anmeldte produkter bla. vil indeholde Grado hovedtelefoner, en hovedtelefonforstærker fra Metrum Acoustics, en meget overraskende Scansonic højttaler, en masse DAC's, og ikke mindst streameren du ikke kan leve foruden.


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: