Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Plademessen på højttalerfabrikken

Når en plademesse bliver til andet end end en plademesse.

En plademesse kan let bare blive en jagt efter den eller de plader som man opfatter som det sorte guld, den vinyl man bare må have og hvor man bare går i fokusmode med det samme man kommer ind af døren på plademessen. Lad være med at gøre det på Plademessen på højttalerefabrikken for her handler det lige så meget om at få en lille oplevelse med hjem, og det er et foredrag, en livekoncert eller give sig tid til at tale sammen over en kop god kaffe. 

 

Man er ikke i tvivl om at det er passion som driver værket, ønsket om musik, god lyd og møde nye mennesker som driver personerne bag messen. Ønsket om en anden form for liv, end den som normalt er i det nørdland som HIFi verden ofte er. Det er de professionelle vinylsælger som er baggrunden for hele oplevelsen, mens det er kærlighed til musikken og lyden som giver omgivelserne på en fabrik liv.

 

Der var en lille livekoncert med Julie Ellinor , som gav lydbilledet, Julie Ellinor udkommer snart med hendes første plade og denne livekoncert var en lille forsmag på hendes plade. Mens foredragsholderen Jan Poulsen sørgede for et spændende foredrag omkring Punkens start i DK , altid interessant at høre mennesker med viden fortælle med om en fælles interesse. Man havde også mulighed for at gå ind i lytterummet og høre om blandt andet SA højttalerne, herunder et foredag af Henrik Høxbro omkring hvordan man kunne få bedre lyd fra ens smartphone

 

Et af de få minusser ved messen er den trange plads rundt omkring i gangene, men hey det gav jo bare en mulighed for at tale med fremmede personer omkring deres vinylkøb, for det er jo interessen for musik som har trukket en pæn bunke mennesker til Roskilde. Selvfølgelig var SA højttalerne baggrunden for messen og det kan mærkes at man går rundt i et område hvor der er produktion/lager, men det er jo det fede ved det.

 

Vi kan kun anbefale at næste gang der er en plademesse på Højttalerfabrikken at man tager et smut forbi, fordi familien Witthøft skal nok sørge for at der også er passion for at det ikke kun skal være en plademesse, men en oplevelse at komme derud!


For yderligere information, kontakt

System Audio

www.system-audio.dk

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.