Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Årets bedste 2017

Vi kigger tilbage på Hifi-året der gik - og det gik ikke stille for sig.

Prisen for årets produkter er desværre lidt højere end sædvanligt, det skal desværre afspejle at mellemsegmentet i hifi, der hvor pris og ydelse mødes i en smuk duet, først for nyligt er begyndt at sælge igen for alvor. Det betyder så også at mange af de produkter vi har haft kigget på ligger i den dyrere ende af skalaen, uden at gå helt amok, men stadig nok til at vi snakker samme pris som en lille bil - fra ny. 

Årets CD-afspiller: Luxman D-06U
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=233
Rene cdafspillere er ikke ligefrem det mest solgte, så meget desto bedre når der kommer nogle gode på markedet. En solid klassisk Luxman-lyd kombineret med god byggekvalitet og en solid DAC-del, vi var hurtigt solgt. Prisen for den slags er desværre stadig - dyr.

Årets hovedtelefon: Pioneer SE-Master1 
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=236Lækkert udført, fantastisk luftig og transparent lyd, og så endda med sin egen forstærker til - omend vi vil anbefale væsentligt dyrere modeller. Det er en af de suverænt bedste hovedtelefoner vi har lagt ører til - desværre er den så salgsmæssigt sjælden at den kun sælges hos Top Sound Hifi i København.

Årets RIAA: Goldnote PH-10
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=238Goldnote er mest kendt for deres pladespillere, men de kan også lave RIAA'er, og endda særdeles avancerede som denne PH-10 der har to individuelt justerbare indgange der kan fungerer som både MM og MC tilslutning og med seks forskellige korrektionsmuligheder. Lyden er glat og homogen med lavt støjniveau, men de mange funktioner taget i betragtning, så er prisen på 10.000,- ikke ublu.

Årets netværksafspiller: Sonore MicroRendu
 Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=240Netværksafspillere kommer også i kompaktudgaver der tager to minutter at sætte op, er enkle at bruge, og understøtter stort set alt man har behov for, kombineret med særdeles god lyd. Det er en af den slags produkter der er optimalt for dem der ikke kan eller vil bruge en PC til at streame, og som vil have det simpelt men vellydende. 

Årets kombiprodukt: Auralic Polaris
 Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=250


Alt-i-en, All-in-one-box, All-in-one-System, kært barn har mange navne. Polaris har 11 forskellige stereo- indgange, for- og effektforstærker på 120 watt, streamer og RIAA, og gider man ikke at have en NAS stående, så kan der indbygges harddisk til musikken. Hertil kommer hybrid digital/analog volumenregulering, Streamer og DAC understøtter i øvrigt DSD og selv Apple Airplay. Lyden er lige så imponerende som funktionerne.  Prisen på et særdeles solidt alt-i-et anlæg i ægte hifikvalitet er under 24.000,-, tager man de mange alternativer i betragtning er denne pris dog i den billige ende.

Årets forstærker: Alluxity Int One og Media One
 Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=249Meget homogen, velbygget, og rigeligt kraft i et særdeles smukt industrielt designet kabinet, og fuld integration med producentens øvrige produkter. Det er en virkeligt god klasse AB forstærker vi fik lov at låne, og der var både transientkontrol og transparens for alle pengene.

Årets kabelprodukt: Tellurium Q Ultra Silver USB
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=245Der bliver brugt mange penge på at markedsføre og analyse digitalkabler, men forskellene er ikke altid klare og tydelige, men Tellerium Q's USB kabel gjorde det ret godt i en sammenlignende test.

Årets pladespiller: Rega Planar 3 
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=244Rega har altid været kendt for at levere smæk for skillingerne, og med Planar 3 sætter de en så tyk streg under at vores tegneprogram ikke kunne følge med. Dette er kombineret med en usædvanlig brugervenlighed og en pris på under 5.900,- vel og mærke inklusiv den altid særdeles kompetente Elys2 pickup der tilsammen skaber en fantastisk harmonisk lyd.

Årets Køb: Dynaudio Special 40
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=251


En greatest hits højttaler er hvad Special Forty er, den kan betales af de fleste, og den er ikke begrænset i produktion, og har en fantastisk sammenhængende lyd der bør opleves. Kabinettet er smukt udført, og diskanten er en af de mest naturtro Dynaudio har leveret i lang tid.

Årets DAC: North Star Incanto
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=241


Italienske Incanto leverer her en virkeligt god DSD DAC kombineret med en overdrevet kraftig hovedtelefonforstærker, og det er faktisk ikke en DAC, men en hovedtelefonforstærker med indbygget DAC - man er altid lidt i tvivl om Incanto. små 4 kg, et dynamikområde på 126dB, og 0,0003% forvrængning siger tallene, og strømforsyningen må have noget af æren for en særdeles potent gengivelse med en masse overskud.

Årets højttaler: Stage Accompany M-57
Du kan læse anmeldelsen her: http://nerds.dk/review/?rid=248Det er teknisk set en standerhøjttaler, men 100 kg vellyd og 12" enheder til en D’Apolitto, og lyden er lige så vanvittigt imponerende som vægten. Det er ikke så meget lydtryk, men den homogenitet og lethed det bliver serveret med. Heldigvis for husfreden er den testede protex-overflade blot en af mange finishmuligheder, og det er en på alle måder fantastisk højttaler der i øvrigt kan drives af langt de fleste forstærkere - eller man kan få en fra producenten der er skræddersyret til netop denne højttaler.

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: