Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

'Downgrade' - reducering af antallet af kasser

For-, effekt- og integreret.

Re: 'Downgrade' - reducering af antallet af kasser

Indlægaf Medlem » søn mar 05, 2017 16:13

plafitracer skrev:Så er der truffet et par besltninger  :D
Projektet med at reducere antallet af hifi kasser er skrinlagt indtil videre. Der er blevet lyttet og sammenlignet, men af de integrerede og et enkelt 2-delt forstærkere jeg har lyttet på i det lille hjem har ikke levet op til hverken referencen eller præferencen :)
Bevares, de har alle været fine spillemaskiner og kunne sagtens bringe glæde og vellyd, men jeg har pladsen og er glad for det jeg har - selvom det da sagtens kan forbedres/ændres - men der kommer med 99% sikkerhed til at stå Audio Research på kasserne :)

Jeg må konstatere at, der i mine øren, ikke er noget, der overgår Audio Research - så kan de komme med alverdens fancy indpakninger :) Der skal være rør i - og helst i strømforsyningen, også.

Jeg er noget skuffet over den medfølgende remote hos de danske producenter - forstærkere til hhv ca 100.000 for en integreret og 160.000 for et delt sæt - leveres med en en Apple remote. I tilfældet det delte sæt, kunne remoten ikke engang tænde/slukke for effekttrinnet - men den kunne skrue op for min MacBook Pro :)

Så en Audio Research REF 3 er fundet i Spanien og på vej hjem.Så skal jeg beslutte om effektmonoblokkene skal opgraderes.

Jeg leder efter en Audio Research PH7 RIAA til at afløse min PH5 - jeg ville gerne se på en PHONO REF, meen indtil videre er budgettet der ikke :)

Tak fordi i fulgte med i tråden og tak for input, ideer og forslag til fine apparater. Jeg har ikke kommenteret alle indlæg, men har da overvejet de fleste :)


Giver meget god mening, (rigtig) god lyd fylder lidt mere end så meget andet.

Men en dag hvor vi ikke kan høre så godt mere, kan der vel blive plads til en "one box solution"

Tillykke med den, og beslutningen  :)
Brugeravatar
Medlem
Supermedlem
 
Indlæg: 1176
Tilmeldt: lør jan 28, 2006 21:32

Foregående

Tilbage til Forstærkere


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: