Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Tvivl vedr nedstrøms kabel/tilløbsstik IEC 320 C14

Rumkorrektion, akustik, jitter, ren strøm m.m.

Tvivl vedr nedstrøms kabel/tilløbsstik IEC 320 C14

Indlægaf kenus » tirs jun 16, 2015 19:49

Ifbm med at jeg jeg skulle finde nogle lidt bedre rør til min nye Yaqin rør CD buffer, samt et nogenlunde nyt netsrømskabler til den, bliver jeg overmandet af mit 'rigtig god íde-gør selv gen' & 1 2 3.... 6 klik med musen havde jeg med stor tilfredshed fået bestilt 2 nye NOS rør, 2 m Furutech anaerob enkelt krystal kobber OCC power kabel uden stik, & 5 sæt 'guld belagt' P-079e & C-079 IEC, fra Schuko, & et flot 'Guldbelagt IEC 320 C14 power tilløbsstik med skrue termunaler, da jeg lige så god til at lode som jeg er til at hækle en dug, & uden egentlig at ha sat mig yderligere ind i det jeg købte, samt om min gode ide egentlig ny også var så gid igen, men blot ud fra små artikler jeg har læst her & der, indrømmet med det samme også fordi det så p.... Lækkert ud. Jeg er jo noget ny & så jeg ved nok ikke meget mere hele Hi-Fi universitet end min stakkels nabo ved om den vest sibiriske vandpolo liga. Men fedt var det da lige at bestille lidt grej, vil lige sige at det med de nye rør havde jeg ny brugt en del tid på at finde ud af, så der tror jeg, ikke at jeg har dummet mig. Problemet eller tvivlen drejer sig om det fine indbyningsstik jeg købte for klart når den skal ha god strøm ja så skal den anden jo også, og sådan et indgreb er jeg nu ikke i tvivl om at jeg sagtens kan når nu jeg ikke skal lodde noget MEN ...... guldstykker kan slet ikk side der eller nogen andre steder på min lille Kina Grill rør hybrid GTI forstærker.. Hva så.. Kabler og stik & fint skal det være.. Sådan noget skod.. Men så er det vil høre om jeg evt kunne hakke den spaghetti over en 10 15 cm fra hvor den kommer ud bag på, & montere et IEC C14 addabter stik, & så det fra mit nye netkabel, ? ? Jeg har en eller anden idé om at det stik jo skal side så det har direkte forbindelse med fabrikken indenfor i chassiset, & derfor har netkablet ingen virkning eller effekt. Samtidig tænker jeg at det er da en meget fed måde at måske lave andre ældre apparater om til et andet netkabel, er sågar ude i noget med lille DIY boks med stik i hver enden osv.. Så er der en der lige måske kan fortælle mig om jeg kan gøre det på den måde eller ej, den hænger jo lidt når jeg tænker at det sidste stykke bliver "vejen jo smalledere, og så går det jo ikke så stærkt alligevel, så kan strømmen jo ligeså godt kører langsomt fra starten af. .. Eller....???

Hilsen Kenus.
Filosofi : Lev altid efter de 3 H'er...
Hi-Fi.... Hus.... Hustru...
Brugeravatar
kenus
Nyt medlem
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: man jun 01, 2015 21:00
Geografisk sted: Kbh NV

Re: Tvivl vedr nedstrøms kabel/tilløbsstik IEC 320 C14

Indlægaf Nilau » tirs jun 16, 2015 20:59

Måske. På den anden side kan det tænkes, at det kan blive problematisk på grund af varmen. Alternativt vil jeg foreslå at vente et par dage så der er billigere strøm.


Niels
Nilau
Seniormedlem
 
Indlæg: 716
Tilmeldt: fre nov 11, 2005 14:52
Geografisk sted: København

Re: Tvivl vedr nedstrøms kabel/tilløbsstik IEC 320 C14

Indlægaf Kaj. » ons jun 17, 2015 07:53

Kenus

Som du ved er ingen kæde stærkere end det svageste led. I sammenhængen kan vi bruge en anden metafor. Hvad nytter det at udvide motorvejen, når man ti minutter før ankomsten møder sammenfletningen i myldretiden?

Skal det du er i gang med have et formål skal kablet føres hele vejen, som erstatning for det nuværende. Og skal " strømmen køre hurtigere" skal du bosætte dig der hvor man anvender 60 Hz netfrekvens.  :wink:
Brugeravatar
Kaj.
Seniormedlem
 
Indlæg: 871
Tilmeldt: søn okt 26, 2008 14:21
Geografisk sted: Aalborg

Re: Tvivl vedr nedstrøms kabel/tilløbsstik IEC 320 C14

Indlægaf kenus » ons jun 17, 2015 10:35

Hej Kaj

Mange tak skal du ha' det var lige præcis lige det svar jeg søgte, duer, duer ikke, virker, virker ikke, osv. Måske en lidt lang forklaring på mit egentlige spørgsmål. Men jeg kom da af med min mindre frustration da kæresten overhoved ikk på nogen måder kan se mit lille problem og holder stærkt fast i at det er komplet langt ude på engen, citat " Der kommer jo ikke mere lys i pæren bare fordi du sætter en tykkere ledning til Kenus, det må du da kunne forstå????"

Og så tror jeg bare jeg bliver hvor jeg bor, der kører strømmen rigeligt hurtigt til mig... Når man putter en tilsluttet ledning uden stik i den anden ende i munden, så får man altså stød pænt hurtigt, ¿¿¿¿¿    :wink:

Tak for for svaret Kaj

Mvh Kenus
Filosofi : Lev altid efter de 3 H'er...
Hi-Fi.... Hus.... Hustru...
Brugeravatar
kenus
Nyt medlem
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: man jun 01, 2015 21:00
Geografisk sted: Kbh NV

Re: Tvivl vedr nedstrøms kabel/tilløbsstik IEC 320 C14

Indlægaf nozendk » tors jul 14, 2016 09:37

Kenus > Hvis du virkelig mener det, så er du nødt til ikke bare at skifte strømledningen fra bagsiden af dit apparat til stikkontakten, men også ledningen fra inden i stikkontakten hen til elværket, et sted mellem 10 og 100 kilometer. Ellers kan jeg ikke rigtig se ideen med at skifte den sidste meter i en forbindelse som er 10 kilometer lang?
nozendk
Nyt medlem
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: ons jul 06, 2016 09:34


Tilbage til Teknologi, Teknik & Teori


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: