Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Mark Knopfler i Herning

Fortæl andre om dine koncertoplevelser, gode som dårlige.

Mark Knopfler i Herning

Indlægaf P.H. » fre jun 14, 2019 08:54

Den fyldte Bank Boxen i Herning vidnede om MK's trofaste danske publikum - inklusive undertegnede. En del anmeldere er trætte af hans tilbagelænede stil. Nogle ønsker at han udelukkende spiler gamle Dire Straits numre. Personligt er jeg til det meste af det han laver. At han er en uforlignelig guitarist skal der ikke herske tvivl om. Den lyd han er i stand til at frembringe på guitaren er suveræn. Det kniber efterhånden lidt med stemmen. I Herning tog det ca tre numre inden lyden var i orden. Tredje nummer var "Sailing to Philadelphia" - en dejlig melodi som MK vokalmæssigt fremførte lidt for dovent og upræcist. Det vokale  blev dog noget bedre henad vejen.
MK*s 10 mand store band talte som noget nyt en trompetist, der leverede nogle gode indslag, hvor det fungerede bedst. En vidunderlig saxofon hørtes på det gamle Dire Straits hit "Your Latest Trick". Hvis det var guitarspillet man var kommet efter, blev man bestemt ikke skuffet - her blev der ikke sparet på krudtet. Men jeg forstår ikke MK's modstand mod storskærme. En del af oplevelsen er jo at se musikerne performe - ikke mindst ham selv. Jeg har været til to af hans koncerter, hvor der var storskærme, og det var superfedt. MK bød på ialt seks Dire Straits numre. Udover "Your Latest Trick" spillede de "Romeo and Juliet", "On Every Street", "Once Upon a Time in the West", " Money For Nothing" (stor jubel) og ikke at forglemme,  blev der sluttet af med den altid sikre "Going Home".
Sony SCD XA333ES/Swoboda Superupgrade+
Ripstreamer XL, SSD
Emm Labs Dac2X
BAT VK52SE
BAT VK255SE
Buchardt s400
NLE, Swoboda, Acoustic Revive
Sugden Headmaster (Det hedder den! Det er ikke noget sjofelt)
Grado GS1000
P.H.
Seniormedlem
 
Indlæg: 938
Tilmeldt: søn feb 19, 2006 22:11
Geografisk sted: Midtjylland

Re: Mark Knopfler i Herning

Indlægaf mulle » søn jun 16, 2019 14:41

Anmeldere. Hvis du tænker på Thomas hovedpinepille, så skal du ikke tage ham seriøst. Han har ikke forstand på musik og kan heller ikke lide musik.
Brugeravatar
mulle
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 253
Tilmeldt: tors aug 23, 2007 16:35
Geografisk sted: Sydhavsøerne


Tilbage til Livemusik


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 0 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: