Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

ADVANCE Xi 105 spar 30%

Annoncør: MUSIKLAGERET.COM
Tlf.: 20855564 Annoncetype: Sælges
Lokalitet: Aalborg, Denmark Kategori: DVD Afspillere
Indrykket: 3/1-2018 Nypris: 7.000 DKK
Udløber: 2/2-2018 Salgspris: 4.900 DKK

Annoncetekst:
Vi har tilbud på denne meget velspillende forstærker fra Advance igennem hele januar.
Prisen for en Advance Xi 105 er normalt Kr. 6.995,- hos Musiklageret, men Vi har nedsat den med 30%, således du spar Kr. 2.100,- ved at bestille en Advance Xi 105 hos Musiklageret i januarmåned.

Nu Kr. 4.895,- gratis levering i Danmark indenfor 48 timer.Xi 105 er en alsidig forstærker hvortil man kan tilslutte alle analoge signalkilder bla. en grammofon direkte, og den er udstyret med en indbygget d/a konverter ( DAC ), således du kan tilslutte din Pc via USB, således du kan opnå lyd i topklasse fra dit musikbibliotek.
Det er også muligt, at tilslutte eksempelvis en CD afspiller via coax digital indgangen, således du kan opgradere din lyd betragteligt fra dine gamle afspiller, da Xi 105 således tager sig af den digitale til analog konvertering.

Du kan også udvide Xi 105 med et Advance Blue Tooth modul, som monteres direkte på bagpanelet, således du kan streame musikken direkte fra din tablet fra eksempelvis Spotify eller anden musiktjeneste.

Lydmæssigt er her tale om en ret neutral gengivelse, men med en naturlig fylde på stemmer og instrumenter, hvilket ofte forbindes af mange lyttere som en mere naturlig og realistisk lydgengivelse.

Xi 75 har på bagpanelet en High Bias funktion, som giver ca. 15% i klasse A af udgangseffekten, for at opnå endnu bedre lyd.

Internt er der benyttet gode komponenter bla. finder man en kraftig ringkerne transformator i strømforsyningen, og de digitale konvertere er dels fra AKM og Wolfson afhængigt om du benytter coax / optiske indgange eller USB.

https://www.musiklageret.com/products/advance-xi-105-december-tilbud-spar-30

Øvrige oplysninger

Garanti: Ja Kvittering: Ja Emballage: Ja Manual: Ja
Antal visninger: 514 Antal mails: 12

Kontakt annoncør


Din e-mail

Din besked:

Send besked

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: