Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

PYLON Emerald 25 HF spar 50%

Annoncør: MUSIKLAGERET.COM
Tlf.: 20855564 Annoncetype: Sælges
Lokalitet: Aalborg, Denmark Kategori: DVD Afspillere
Indrykket: 9/4-2018 Nypris: 25.000 DKK
Udløber: 9/5-2018 Salgspris: 12.500 DKK

Annoncetekst:
Demotilbud på et meget velholdt sæt Pylon Emerald HF. Dette sæt er fra december 2017. Original emballage medfølger og de fremsendes fragtfrit.

Musiklageret kan tilbyde 20 mdr rente & gebyrfri finansiering til 625/md, dvs sige ialt kr. 12.500,- ( ÅOP 0% )

Vejl. Pris er Kr 25.000 / sættet, spar kr. 12.500,-Du sidder netop nu og ser på præsentationen af Pylon audio topmodel i højttalere, nemlig Emerald HF.
HF står for " High Fidelity " som er et yderst velanset Polsk Hi-Fi magasin, som har assisteret Pylon med at " voice matche " Emerald HF efter den Britiske Harbeth HP 40 højttaler, som har ry for at være en af markedets mest musikalske højttalere, omend til en pris på solide 99.995 Danske kroner for et sæt.

Emerald HF er en elegant proportioneret gulvhøjttaler som let kan integreres i et hjem, og Pylon kan levere Emerald HF i over 10 forskellige ægte træ finerer, både vokset, lakeret med mat eller højglans lak, samt levere den i alle RAL farver.

Emerald HF er en 2,5 vejs konstruktion og benytter modificerede SEAS enheder til Pylon`s brug i netop Emerald HF. Internt benyttes der særdeles gode komponenter, heraf er alle kondensatorer af polypropylene typen fra bla Jantzen, OFC kabel til intern wiring mm.
Kabinettet er særdeles godt afstivet, og har minimal farvning på lyden. Plinten er en solid metal fod som støtter højttalerkabinettet bagtil, således at kabinettet står klippe fast. Nederst er naturligvis monteret højde justerbare spikes.

Impedans er ret lineær og er på 4 ohm, men du kan sagtens benytte Pylon Emerald HF med rene rør forstærkere også. Musiklageret kan demonstrere Pylon Emerald HF over rørforstærkere fra FEZZ audio, samt naturligvis over andre type forstærkere end rørforstærkere.

Vigtigst er naturligvis hvorledes et sæt Pylon Emerald HF gengiver musikken, da det vel er derfor man investerer 25.000 kr på et sæt højttalere, og der vil du ikke blive skuffet. Gengivelsen er tilhørende en langt dyrere klasse, for en sådan åbenhed i mellemtone / diskant området findes ikke i konkurrerende produkter pt. Man hører simpelthen den mest sarte nuance og mikrodetalje i optagelsen, hvilket er særdeles vanedannende, og andre højttalere kommer let til at virke mørke og sløve.
Bas gengivelsen er med fylde og pondus, men aldrig upræcist. Anslag på trommer og basguitar starter & stopper lyn hurtigt.
Naturligvis er Pylon Emerald HF ikke en perfekt højttaler, og selv om 25,000 kroner er mange penge, rækker det ikke til at bygge den fuldendte højttaler i dagens Danmark, og Pylon Emerald HF stærke side, er samtidigt dens svage side: Pylon Emerald HF er så afslørende i mellemtone / højfrekvens at det er en fryd at lytte til alt fra dance music, rock, jazz til klassisk musik, men er indspilningen ekstremt dårlig, får man også det gengivet.

Alt i alt mener Vi hos musiklageret, at det er meget svært at finde en gulv højttaler til denne pris, som kombinerer en så overlegen lydgengivelse med et håndværk som virkeligt er 1ste klasses, og som er fuldt på højde med selv den dyreste højttaler, til en pris som må anses for rimelig.
Øvrige oplysninger

Garanti: Ja Kvittering: Ja Emballage: Ja Manual: Ja
Antal visninger: 3423 Antal mails: 984

Kontakt annoncør


Din e-mail

Din besked:

Send besked

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: