Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

PATHOS Classic remix demo spar 8000

Annoncør: MUSIKLAGERET.COM
Tlf.: 20855564 Annoncetype: Sælges
Lokalitet: Aalborg, Denmark Kategori: DVD Afspillere
Indrykket: 9/4-2018 Nypris: 22.000 DKK
Udløber: 9/5-2018 Salgspris: 14.000 DKK

Annoncetekst:
0 mdr rente & gebyrfri finansiering til Kr. 699/md

vejl kr. 22.000,- spar kr 8.000,- nu kr. 13.995,-


Pathos Classic Remix er den nyeste Pathos forstærker og er en forrygende forstærker med en superb musikalsk lyd, som gengiver levende og autentisk. Desuden kan du bestille toppladen i adskillige forskellige farver, så du har selv mulighed for at sætte dit eget prersonlige præg på din Pathos Classic Remix.

Den er balanceret opbygget, og har et sæt balancerede XLR indgange. Et kendetegn ved Pathos, er deres hybride teknologi, hvor forforstærkerdelen er baseret på rør, og effektforstærkerdelen er transistorbaseret. Strømforsyningen er overdimensioneret, og er istand til at fordoble effekten fra 8 til 4 ohm. Der anvendes udelukkende 1. klasses komponenter, som dels er udvalgt på deres holdbarhed, samt deres lydmæssige egenskaber.
Lydmæssigt er Pathos produkterne kendetegnet ved en meget letflydende lyd, med en anelse varme, som ofte gør instrumenterne og vokal i lydbilledet mere autentisk og naturlig. Vægten er ikke lagt på en lyd der imponerer der dig her og nu, men på et produkt som skal gengive musikken så autentisk som muligt, og som du kan blive mere og mere glad for som årene går.
Holdbarhedsmæssigt er produkterne af særdeles høj kvalitet, og det er sjældent Pathos produkt kræver service.

Pathos Classic Remix har også indbygget en særdeles god hovedtelefon forstærker, og indgangen er diskret placeret på fronten.

Øvrige oplysninger

Garanti: Ja Kvittering: Ja Emballage: Ja Manual: Ja
Antal visninger: 2987 Antal mails: 885

Kontakt annoncør


Din e-mail

Din besked:

Send besked

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: