Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Ikea Uppleva

Hov, jamen er Nerds blevet til Bo Bedre? Heldigvis ikke, Ikea er blot blevet elektronikproducent! Byd velkommen til deres alt i et oplevelses-system

Den svenske møbelgigant sælger godt nok andet end møbler, men nu skal vi altså, ret overraskende, også vende os til at Ikea begynder at sælge tv, lydsystemer og Blu-ray afspillere. Eller rettere sagt: Det hele i et reolsystem. Det er nemlig tanken med Ikea Uppleva, som et decideret møbel med indbygget lydsystem, Blu-ray afspiller og ikke mindst en fladskærm i størrelsen 37 eller 42 tommer. 


Ved at indbygge det hele i et enkelt møbel får man et stilrent design, som effektivt gemmer alle kabler af vejen, men må naturligvis gå på kompromis med even til at opgradere, hvis man får lyst. Indtil videre vides det ikke, hvem der producerer Ikea Uppleva's paneler, men det skulle være sikkert, at der bliver tale om en LED-skærm med 1080p opløsning, fire HDMI-stik og mulighed for internetforbindelse for at facilitere Smart TV. 


Det eneste, der ikke er indbygget i møblet, er sådan set subwooferen, hvilket måske/måske ikke ødelægger ideen om alt i et samlet møbel. Men kan man mon forlige sig med at købe sit tv, sin Blu-ray afspiller og sit lydsystem i Ikea? Selvom systemet virker til at have et spændende potentiale, så håber vi virkelig, at man ikke skal igang med manualen for at samle tv'et. 

Uppleva-serien vil blive introduceret inden for cirka et år, og til den tid er vi uden tvivl tilbage med priser og mere information. Se eventuel denne lille video fra Youtube:

www.youtube.com/watch?v=0Nm7-EuctOs&feature

For yderligere information:
Ikea
www.ikea.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: