Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Nye og opgraderede passive højttalere fra danske Podspeakers.

Podspeakers præsenterer næste generation "Pods" med design-selv muligheder og en markant opgradering af lyden

De originale Podspeakers er blandt verdens mest anerkendte højttalere, ægte designikoner, og begyndelsen til Podspeakers´ succes. Siden den første lancering i midten af 1990´erne, har Podspeakers været et benchmark for, hvad man kan opnå, når man skaber et ukonventionelt design.

Den nye generation af passive Podspeakers er et perfekt match til; stereo hi-fi løsninger, til ekstra god TV-lyd, og til brug i surround sound systemer. Opgraderingen af næste generation "Pods" includerer de ikoniske passive højttalere: MiniPod, BigPod og The Drop.            

        
Farver, kabinet & KevlarDe nye "Pods" kommer i farverne Matt Black, Matt Red og Satin White. Højttalerkabinetterne er elegante og udtryksfulde med en mat overflade, fremstillet i et plastmateriale, der indeholder glasfiber. Det medvirker til at reducere ressonans, og samtidigt øger det materialets styrke og holdbarhed, så højttalerne får en performance, der minder om traditionelle højttalere i træ.

Kevlar driveren i den nye Dark Grey farve med konkav støvkappe fuldender det moderne look. Og for at skabe en endnu bedre lyd er delefilter og højttalerenheder blevet re-designet fra A-Z. Det skaber en mere luftig og klar lyd, med balancerede vokaler og en kontrolleret basgengvelse. Og stadig med den umiskendelig lyd, som er kendetegnende for ægte Podspeakers.
     

Nyt tilbehør: Hoops & Spikes – Mix & Match dit eget udtrykMed de unikke "Hoops" (trim rings/pynteringe) & "Spikes" (små ben, som højttaleren placeres på) er det muligt at mixe og matche sig til et helt personligt udtryk for højttalerne. F.eks. et afslappet nordisk lyst udtryk. Eller måske et mere råt og metallisk udtryk. Eller
måske et helt andet udtryk, der passer med forårs og sommer farver - eller med efterårs og vinter farver. Der er masser af muligheder.

Med deres unikke former, fleksible design og enestående lydegenskaber, er de nye Podspeakers det perfekte valg for passionerede design- og musikelskere.
   
     
Firmaet bag Podspeakers brandet er EET Group, hvorfra CEO John Thomas udtaler: "De nye Podspeakers er en omfattende opgradering af de berømte og ikoniske Podspekers, elsket af hi-fi entusiaster gennem årtier. Vi vil fortsætte med at puste nyt liv i Podspeakers produkterne og sikre, at de matcher behovene hos den moderne generation og forbruger, og hos de mange Podspeakers fans verden over. Vi er stolte over at kunne løfte dette berømte og ikoniske danske højttaler brand til nye højder."


Distribution:De nye Podspeakers er i butikkerne nu. 
   
Podspeakers produceres og distribueres af EET Group A/S. I Danmark forhandles
Podspeakers i Hi-Fi Klubbens butikker og hos udvalgte Profesionelle AV-forhandlere.

For yderligere information, kontakt
EET Europarts
www.eeteuroparts.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: