Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

iSine 10 & 20

Audeze lancerer revolutionerende verdensnyhed

Amerikanske Audeze har netop lanceret verdens første in-ears med ”Planar Magnetic”, den samme teknologi som i deres større hovedtelefoner, og som sikre en ultra præcis gengivelse med enestående dynamik og uden nogen form for forvrængning. iSine vejer kun knap 20g og er udført i innovativt design der ikke umiddelbart ligner noget der er set før, designmæssigt er der ingen forskel på de 2 modeller udover farven, iSine 10 er sort og 20’eren er brun. Performance er dog væsentlig forbedret i iSine 20 kontra dens lillebror som dog stadig performer langt bedre end de fleste andre in-ears på markedet.
Made for iPhone, iPad og iPod
Ikke nok med at Audeze har udviklet nogle af verdens bedste in-ears, de har samtidig begået den genialitet at lave et speciel lightning-kabel der trækker det digitale signal ud af dit iDevice (iPhone, iPod eller iPad) og konverterer signalet i den indbyggede 24-bit DAC der sidder i selve kablet. Dette er ikke kun smart, men en virkelig markant forbedring af lydkvaliteten. Du får altså fuld udbytte af det musik du afvikler fra ex. Tidal, Spotify eller lignende. Eller hvis du har lagt dit eget lossless musik på enheden. 


Du har har også mulighed for at downloade Audeze’s IOS app og customize lyden via en 10-bånds equalizer og gemme 2 presets i selve DAC’en, så den lyder ens selvom du skifter fra eksempelvis din iPhone til din iPad.


Audeze iSine 10
Vejledende kr. 3.900,- inkl. Lightning-kabel med DAC


Audeze iSine 20
Vejledende kr. 5.900,- inkl. Lightning-kabel med DAC


For yderligere information, kontakt
Audiophile.dk
info@audiophile.dk
Telefon 5099 9508Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: