Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Lyd by Dissing In Colours

Lyd by Dissing lancere ny og attraktiv højttaler “i farver” Den nye In Colours højttalerserie er næste generation af væghøjttalere, fra danske Lyd by Dissing. De er en vidudvikling af den anmelderroste Copenhagen On Wall væghøjttaler.

Lyd by Dissing lancerer deres nyeste generation af væghøjttalere – In Colours. Den nye farverige højttalerserie er en videreudvikling, af den anmelderroster Copenhagen On Wall væghøjttaler.

Målet har været at udvikle en attraktriv væghøjttaler, der taler til et endnu bredere publikum. Ved at kombinere det fotte design og den gode lyd, med en fuldoptimeret produktionslinie er disse højttalere blevet til virkelighed.


Bagkassen står i en let knækket hvid og fronten kan blandt andet leveres i graft, grå, kastanje brun eller stålblå.
Den gode lyd er ikke glemt og der er brugt de samme gode komponenter, som i storebroderen. Bas-mellemtone enhederne er i aluminium og diskanten leveres i to bestykninger. En softdome diskant og den velkendte keramiske diskant; begge monteret i waveguide.Den nye højttalerserie In Colours fra Lyd by Dissing kommer i to konfgurationer: med softdome diskant, eller med keramisk diskant.Prisen for den mindste udgave, med softdome diskant, er 7.495kr./pr. stk. inklusiv moms. Opgradere man diskanten til den keramiske version bliver prisen 8.995kr./pr. stk. inklusiv moms.
Samtlige farve kombinationer, tilbydes i begge konfgurationer uden merpris.Lyd by Dissings In Colours væghøjttalere kan bestilles allerede idag. Enten i deres showroom hos Design Werck, eller direkte i webshoppen – https://lydbydissing.com/shop/copenhagen-wall-in-colours/.Lyd by Dissing er et privatejet højttalerbrand, med fokus på design, indretningsvenlighed og den gode lyd. Virksomheden blev stiftet i september 2014, af Direktør Tue S. Dissing.


For yderligere information, kontakt
Lyd by Dissing
Åbjergvej 12M
2710 Vanløse
https://lydbydissing.com
Tlf.: +45 20683302
Email: contact@lydbydissing.com

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: