Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Philips BT6700

Philips leverer musikken i badet En rustik håndfuld på 500 gram, der ligger godt i hånden

Hører du til de mange som elsker at synge i badet, så kan du slet ikke undvære Philips’ nye Bluetooth-højtaler BT6700!

Den kan nemlig tåle vandstænk og kan derfor tages med i badeværelset, på stranden eller på anden måde udendørs. Den er stænksikker i IPX4-kategorien (betyder at den kan tåle vand der spules på den og dermed også regnvejr). Og så har det også navnet Spin360, fordi den leverer musikken hele vejen rundt uanset om den står eller ligger.


- Den er også handy, blot 18,8 x 7,1 x 7 cm og så ligger den godt i hånden og vejer kun 500 gram, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Den har Bluetooth, og det genopladelige batteri kan holde i op til otte timer. Blandt finesserne er Multipair, som gør det muligt at skifte mellem musik fra to forskellige enheder; praktisk hvis I er flere sammen om musikbidrag til festen. Ydermere er der audio-in, så du via et 3,5 mm stik kan tilslutte en enhed med musik eller hente musik fra computerens samling.


- Den har også indbygget mikrofon, så du kan svare på telefonopkald via højtaleren - og højtaleren kan også bruges hvis du har telefonmøde. Kommer der et opkald, stopper musikken automatisk, fortæller John Bundgaard. 

Det betyder, at den også er god at have med på rejsen, hvis du har telefonmøder eller gerne vil høre din yndlingsmusik på hotelværelset, i sommerhuset, båden eller campingvognen.

Vejledende udsalgspriser: 
Philips Spin360 BT6700: 799 kroner.

For yderligere information, kontakt
Philips
www.philips.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: