Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Denon AH-D7200

Hovedtelefonernes nye kronjuvel

Denon redefinerer den bærbare musikoplevelse med topmodellen AH-D7200, som kombinerer den ypperste lydteknologi med eksklusive materialer i ægte valnød og lammeskind. Resultatet er en hovedtelefon med fuldendt komfort og et lydbillede i den absolutte verdensklasse.

Denon AH-D7200 er flagskibet i Denons linje af hovedtelefoner og den nye reference for lukkede hovedtelefoner, uanset hvad du sammenligner med. En hovedtelefon for livet.AH-D7200 er baseret på Denons mere end 50 års erfaring med at designe hovedtelefoner og mere end 100 års historie som en af verdens mest anerkendte hi-fi-producenter. 

Hovedtelefonen er designet til dem, der vil have en ekstraordinær, high-end musikoplevelse og uovertruffen komfort, uanset om de nyder musikken hjemme, på jobbet, eller mens de er undervejs. Bag AH-D7200s klassiske ydre er stort set alle teknologier og materialer nyudviklede fra bunden for at kunne levere en exceptionel hovedtelefon.

Hightech og valnød leverer naturlig præcisionslyd 
AH-D7200 maler et lydbillede med en enorm fylde og dynamik, og som er fri for forvrængninger eller uønskede resonanser af nogen art. Musik i sin reneste form. Årsagen skal findes i AH-D7200s teknologiske hjerte, der bygger på de nyudviklede Free Edge-membraner fremstillet af nanofibre, som gør dem både ekstremt stærke og lette. 


Den avancerede teknologi er placeret i ørekopper af ægte valnøddetræ. Træet er så hårdt, at det giver en egendæmpende effekt. Samtidig er det formet, så det reducerer forstyrrende resonanser og refleksioner. Derudover giver valnøddetræet en varmere, mere højtalerlignende klang.

Kabler af 99.99999 % rent og iltfrit kobber
Kabelføringen inde i AH-D7200 er også i en liga for sig selv.

For at give så nøjagtig en signaltransmission som muligt er alle ledere i AH-D7200 fremstillet i såkaldt 7N-kobber. Kobberet er 99.99999% rent og iltfrit. Det medfølgende kabel mellem hovedtelefonen og lydkilden er specialfremstillet i Japan efter Denons forskrifter og ligeledes udført i 7N-kobber. Kablet er aftageligt, så
det kan skiftes ud med andre high-end-kabler, hvis man har lyst til at eksperimentere.

 
Enestående komfort og nøje udvalgte materialer
Ud over at levere den bedst mulige lyd giver AH-D7200 også komfort og pasform i særklasse, selv hvis man bruger hovedtelefonen til meget langstrakte lytteseancer. Valnøddeørekopperne er placeret på ophæng af aluminium med kugleled, som justerer perfekt til din hovedform. Hovedbøjlen er beklædt med blødt lammeskind.Selv når det gælder designet af ørepuderne har Denons lydeksperter valgt det bedste af det bedste. Naturligt læder var ikke godt nok til AH-D7200. I stedet har Denons designere udvalgt en særlig japansk, syntetisk lædertype, som er endnu blødere, mere behagelig og holdbar end naturlæder. Ørepuderne er desuden åndbare og fyldt med memoryskum, som automatisk former sig efter dine ører.

Samlet giver det en vægt på kun 385 gram uden kablet.

Denon AH-D7200 forhandles kun i Hi-Fi Klubben og kan købes fra slutningen af januar
Pris: 5499 kr.

For yderlige information, kontakt
Hifiklubben
www.hifikubben.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: