Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

beyerdynamic Xelento remote

beyerdynamic præsenterer in-ear hovedtelefoner med Tesla teknologi

Eksklusive Xelento remote giver en autentisk og intens musikoplevelse.
        
Når præcision møder passion kan resultatet blive et produkt som Xelento remote. De nye in-ear hovedtelefoner fra beyerdynamic udtrykker virksomhedens lyd-DNA på bedste vis. En kombination af tre ting: ingeniørernes dygtighed, fremragende håndværk og kærligheden til detaljer. beyerdynamic lancerer Tesla in-ear modellen Xelento remote, der er kulminationen på mere end 90 års erfaring med udvikling af audio-produkter.
             
En enestående high-end lydoplevelse
Med sin intense og berusende lydgengivelse imponerer Xelento remote selv de mest kræsne lydentusiaster. Det skyldes især beyerdynamics unikke Tesla-teknologi som gør, at lyden dækker hele det akustiske spekter på en neutral og meget præcis måde. Dens effektivitet og uovertrufne impulsnøjagtighed gør Xelento remote ideel til brug ved afspilning fra både smartphones og afspillere med højopløsning. 
In-ear versionen af beyerdynamics Tesla-driver er imponerende. Ringmagneter, der er 16 gange mindre end på reference-modellen beyerdynamic T 1 (Tesla over-ear hovedtelefoner), og et luft-mellemrum målt i mikro-meter sætter helt nye grænser for, hvad der er teknisk muligt. Håndværk udført så detaljeret, at det ikke kan ses med det blotte øje, men til gengæld kan høres helt tydeligt. En udvidet frekvensgang gør detaljer i lyden hørbare på en måde, som det ikke er muligt med andre in-ear hovedtelefoner. Og den kraftfulde, ultra-præcise bas afrunder lyden i de lavere toner på en diskret måde. Xelento remote fremhæver stemmer og instrumenter på en helt særlig, levende og ubesværet måde. Alt i alt har beyerdynamics lydeksperter tunet lyden perfekt.      

 
     
High-end features
Sidste del af navnet Xelento remote stammer fra den universelle fjernbetjening i kablet. Via den styres lydstyrken og musikafspilningen ved hjælp af 3,5 mm jack-stikket, og gør det desuden muligt at foretage og modtage opkald på smartphonen. Den integrerede mikrofon forvandler hovedtelefonerne til et eksklusivt headset. Og for de, der ikke ønsker en mikrofon, og foretrækker at styre afspilningen på selve afspilleren, kan et rent lydkabel anvendes i stedet. Kablerne er aftagelige,og kan skiftes nemt og hurtigt.
De forsølvede kabler, der sikrer mindst mulig modstand i forhold til lyden, er belagt med Kevlar og testet i 40.000 vridninger. De guldbelagte MMCX stik garanterer en god forbindelse samt hurtig og nem udtagning/isætning. Hovedtelefonerne kan modstå års udendørsbrug under selv de hårdeste betingelser. Og selve hovedtelefon-kabinettet er lige så robust. Dets tre-lags metallisering giver ikke alene et eksklusivt og stilfuldt udtryk, men gør også overfladen modstandsdygtig mod slitage, opløsningsmidler og sved. En vandtæt membran over basrefleks-åbningerne beskytter de indvendige dele mod at blive våde.
                 

High-end komfort
beyerdynamic har gjort meget ud af at perfektionere pasformen på Xelento remote hovedtelefonerne. Utallige silikone afstøbninger er produceret, utallige hoveder er blevet målt og utallige mængder af computerdata er blevet analyseret, for at Xelento remote kan placeres perfekt i brugerens ører. Det har resulteret i anatomisk korrekt udformede eartips i ikke mindre end syv forskellige størrelser - fra XS til 3XL. Ingen anden producent tilbyder størrelsesvarianter i samme omfang. Med den ovale udformning passer Xelento remote perfekt i øregangen - uden at skabe den sædvanlige fornemmelse af tryk, der normalt følger af at bære in-ear hovedtelefoner. De populære Comply™ støbte skum-ørepropper kan fås i tre størrelser, hvis man foretrækker de mere klassiske ørepropper.        
    

"Made in Germany"
Xelento remote leveres i en elegant æske med magnetiske beslag. Æsken indeholder desuden en eksklusiv bæretaske, der tydeligt understreger værdien af de eksklusive og håndlavede Xelento remote hovedtelefoner. 
Alle beyerdynamics Tesla-modeller fremstilles i Heilbronn, Tyskland, hvor beyerdynamics hovedkontor ligger, og hvor dygtige fagfolk og specialister i produktionen omhyggeligt vikler de små svingspoler, drejer mekaniske dele og samler komponenterne under mikroskoper, med en præcision som urmagere - og med en lidenskab, der klart står mål med de færdige produkter.
           
Tekniske data - Xelento remote:
Transducer type: Dynamic, Tesla
Operating principle: Closed
Frequency response: 8 – 48,000 Hz
Nominal impedance: 16 ohms
Nominal SPL: 110 dB (1 mW / 500 Hz)
T.H.D.: < 0,2 % 
Remote & Mic: Universal 3-Button*
Sound coupling to the ear: In-Ear
Transmission: Wired
Length and type of cable: 1.3 m / detachable (MMCX) with remote and mic
Connection: 3.5 mm plug, 4-pole
Weight (without cable): 7 g per pair
Accessories: 1.3 m cable without remote 7 pairs of silicone eartips, 3 pairs of Comply eartips, Case, Cable clip, Quick start guide
     
Pris og forhandlere
beyerdynamic Xelento remote fås til vejledende udsalgspris kr. 7.999,- og er i butikkerne fra marts 2017.
     
beyerdynamic produkter distribueres i Danmark af EET Europarts, og forhandles blandt andet hos: AV-Connection Sønderborg, Headaudio og coolshop.
     
For yderligere information, kontakt
EET Europarts
tlf. 45 82 19 19.
www.eeteuroparts.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: