Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL Flip 4 er nu tilgængelig i Danmark

JBL præsenterer et salg på 10 millioner Flip-højttalere, samtidig med at den nye Flip 4 lander på markedet.

Den nye Flip 4-højttaler er designet både til både festaber og globetrotter og er det nyeste produkt i JBLs populære [Flip-serie](http://dk.jbl.com/search?q=flip), som nu er blevet solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over. Den transportable JBL Flip 4 Bluetooth-højttaler blev lanceret på CES i januar og er nu tilgængelig i Danmark.


Siden Flip-serien blev lanceret i 2012, har JBL stræbet efter at tilbyde musikelskere den nyeste Bluetooth-lydteknologi. Den nye Flip 4 byder på et forbedret, robust og vandtæt design med trådløs forbindelse til op til to smartphones samtidig, 12 timers afspilning og integreret stemmeassistent. Det gør denne kompakte højttaler ideel, når der skal lyttes til musik med en rig lyd både derhjemme og på farten. Flip 4 understøtter også JBL Connect+-teknologien, der giver lydentusiaster mulighed for trådløst at koble flere end 100 JBL-højttalere sammen til en enhed, så man kan tage lydoplevelsen til helt nye højder.

"Vi er glade for, at lanceringen af Flip 4 i Danmark falder sammen med denne imponerende milepæl. Siden lanceringen af den oprindelige Flip har vi arbejdet hårdt på at sikre, at hver generation af denne prisvindende serie er blevet tilpasset, så de på bedste vis kombinerer premium-funktioner med de mest robuste materialer og design. Som team er vi meget stolte af denne præstation, og glade for at JBL har givet så mange mennesker mulighed for at fyre den af til deres yndlingssange," siger Carsten Olesen, VP og General Manager hos [HARMAN Lifestyle EMEA](http://www.harman.com/).


JBL Flip 4 er nu tilgængelig på [dk.jbl.com](http://dk.jbl.com/) og hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1199 DKK, og findes i seks friske farver – inklusiv sort, hvid, turkis, grå, rød og blå. Herudover lanceres Flip 4 i special edition-print og farver senere på året.


JBL Flip 4 funktioner:
-Trådløs Bluetooth streaming: Forbind trådløst højttaleren via Bluetooth med op til to smartphones eller tablets samtidig, så man kan skiftes til at spille sin yndlingsmusik.
-12 timers spilletid: Indbygget 3000mAh genopladeligt Li-ion-batteri, der giver op til 12 timers spilletid.
-Vandtæt (IPX7): Nu behøver du ikke længere bekymre dig om regn eller spildte væsker; du kan endda nedsænke Flip 4 i vand.
- Byg din egen fest ved at forbinde flere end 100 højttalere, der understøtter JBL Connect+, for en endnu vildere lydoplevelse.
-Telefonhøjttaler: Hav krystalklare konferenceopkald med højttaleren ved hjælp af den indbyggede støj- og ekkoreducerende telefonhøjttaler.Integration af stemmeassistent:
- Få adgang til Siri eller Google Now fra din JBL Flip 4-højttaler med et enkelt tryk på en knap
- Materialer der holder til en aktiv livsstil: Med sit robuste materiale og solide gummikabinet overlever højttaleren selv de vildeste eventyr.
- JBL -Bass Radiator: Hør  bassen, mærk bassen, se bassen. De to udvendige, passive radiatorer viser kraften i
din højttaler.

For yderligere information, kontakt

JBL
www.jbl.comBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: