Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Denon HEOS AVR

Denon revolutionerer hjemmebiografen: Trådløs surround, alle kan finde ud af

Fremtidens surroundsystem er landet. Én knap. Smukt design i aluminium. Trådløse baghøjttalere og trådløs subwoofer. Fremragende lyd. Denon revolutionerer hjemmebiografen med den nye HEOS AVR og HEOS Subwoofer, der gør det mere simpelt og elegant end nogensinde før at føje biograflyd med ægte surround til filmoplevelsen hjemme i stuen.


Denon har som den første hi-fi-producent gjort op alle de små knapper, displays, komplicerede indstillinger og mange kabler, der normalt er forbundet med ægte surroundsound, og som afholder alle andre end hardcore hjemmebionørder fra at installere det. 

Resultatet er Denon HEOS AVR. Ét strømlinet, futuristisk surroundanlæg i aluminium med én enkelt knap. Et system, som ikke ligner noget andet hjemmebiosystem på markedet, og som er så enkelt og brugervenligt, at alle kan installere det på få minutter.


Indbygget multirumssystem
Denon HEOS AVR kan levere surroundsound med op til 5 kanaler/højttalere og én subwoofer (5.1), som placerer dig midt i filmens handling med ultrarealistiske lydeffekter og altopslugende musik fra alle vinkler. Hver af de fem højttalerkanaler kan levere 100 W og kan dermed håndtere selv meget tunge og krævende højttalere. Valget af højttalere er op til dig. Du kan fx bruge dine eksisterende højttalere og kan endda starte i stereo og udbygge systemet højttaler for højttaler. 

Men mulighederne med HEOS AVR slutter ikke ved filmoplevelsen. Surroundsystemet er nemlig samtidig et komplet stereoanlæg med indbygget trådløs streaming og multirumslyd. Det betyder, at man kan streame musik fra fx Spotify eller Tidal trådløst til HEOS AVR og bruge det som et musikanlæg i hi-fi-kvalitet, når man ikke bruger systemet sammen med fladskærmen.


Samtidig kan man nemt udbygge HEOS AVR med andre produkter fra Denons store HEOS-serie af streamingprodukter og skabe et komplet multirumssystem, der kan streame musik trådløst i alle husets værelser på samme tid.

Uanset om man bruger HEOS AVR til surroundsound eller musik, styres det hele nemt fra Denons anmelderroste, elegante og intuitive HEOS-app. Det kræver kun få klik i appen, hvis man eksempelvis vil føje en ekstra HEOS-multirumshøjttaler til et nyt værelse i huset. 


HEOS AVR understøtter naturligvis de knivskarpe 4K UltraHD-billedformater. Derudover har HEOS AVR bl.a. Audio Return Channel (ARC). Det betyder, at du kan nøjes med ét enkelt HDMI-kabel for at sende lyden fra dit tv til HEOS AVR. 

Væk med kablerne
Denon HEOS AVR gør også en ende på de lange, irriterende kabler fra surroundforstærkeren til de to baghøjttalere, der skal placeres bag tilskueren, og som er nødvendige for at opnå oplevelsen af ægte surroundsound. Med HEOS AVR slipper man nemlig helt for kablerne til baghøjttalerne, hvis man anvender trådløse baghøjttalere fra HEOS-serien, som fx den lækre, kompakte HEOS 1 (se fotos).

Også subwooferen kan gøres trådløs, hvis man kobler HEOS AVR sammen med den nye, imponerende trådløse HEOS Subwoofer. Subwooferen giver lyden saft, kraft og rungende bund, både når man bruger HEOS AVR til film/tv og musik. Subwooferen kan stå enten lodret eller vandret og kan placeres næsten hvor som helst i stuen. 

Denon HEOS AVR og HEOS  forhandles kun i Hi-Fi Klubben og kan købes fra midten af april 2017:

https://www.hifiklubben.dk/streaming/heos-by-denon/heos-by-denon-avr-surround-receiver/

https://www.hifiklubben.dk/streaming/heos-by-denon/heos-tradlos-subwoofer-tradlos-subwoofer/

Pris for HEOS AVR: 6699 kr.
Pris for HEOS Subwoofer: 5199 kr.

For yderligere information, kontakt
Hifiklubben
www.hifiklubben.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: