Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

LUXMAN LX-380 og D-380.

Luxman går også "retro" - men med snart 100 års erfaring i at bygge nogle af verdens absolut bedste rørforstærkere i ryggen.

Ordet "Retro" ligger i tiden. Vi genfinder fortiden og implementerer den i nutiden - som et ekstra krydderi eller som en hyldest til det der var engang. Men der ligger typisk mere i det end det, for det ligger også i tiden at stræbe efter det fuldendte. Fuldskæg er ikke bare fuldskæg - det skal være ekstra stort, velplejet og fyldigt. Højtaljede bukser skal lige være et par ekstra centimeter højere i taljen en de var sidste gang de var på mode. Verner Pantons Flowerpot bliver genintroduceret - denne gang i flottere finish og med moderigtig stofledning. Eagle Speedster genopfinder en af verdenshistoriens mest ikoniske sportsvogne - men i en version med nutidige køreegenskaber og præstationer.LUXMAN LX-380
Det leder os hen på Luxman. Luxman går også "retro" - men med snart 100 års erfaring i at bygge nogle af verdens absolut bedste rørforstærkere i ryggen.

Her opstår et bemærkelsesværdigt CD/forstærkerset Luxman LX-380 og D-380. Luxman lader fortidens dyder og design mødes med nutidens kvalitet - Det hele bliver en god del bedre end det var engang, fordi teknikken blevet er bedre og Luxman er blevet mange års erfaring klogere.

Luxman LX-380 er en integreret forstærker i flot bearbejdet træ, aluminium og med knapper der kvitterer med den helt rigtige modstand og det helt rigtige "svup" når Luxman LX-380 betjenes. Dette er "retro" når det er bedst. Det taktile udløser en helt særegen ejerglæde - fra følelsen af ægte træ til forvisheden om at dette er
bygget til at holde lige til det selv engang bliver en klassiker.

Under svøbet finder vi de legendariske varmtklingende og ultramusikalske 6L6GC udgangsrør og vanen tro Luxmans egene udgangstransformatorer. Her går fortiden hånd i hånd med nogle af de bedste komponenter der kan opdrives i nutiden. Fortidens musikalitet kombineres med tidens driftsstabilitet, komfort og fjernbetjening.

Spiller du vinyl, kan vi forsikre dig om at Luxman laver nogle af verdens bedste RIAA forstærkere - og den i Luxman LX-380 er ingen undtagelse.LUXMAN D-380
Luxman D-380 er en CD-afspiller i klassisk forstand - den spiller CD. Her går Luxmans know-how om digitalelektronik i hånd med et rørudgangstrin/buffer udstyret med ECC82 rør. Resultatet er som Baron Otard for øregangene - letflydende, harmonisk og ekstremt vanedannende.

Luxman LX-380, 2 x 20 Watt (6 Ohm)           kr. 54.900
Luxman D-380, 32 bit DAC                                kr. 36.900

Læs mere om Luxman LX-380
http://media.wix.com/ugd/47e1fb_982f1b30c68d47b1907afc2e5d8b10cd.pdf


Anthem
Everytihing Audio Network tester Anthem MRX 720 - og konklusionen efterlader ikke meget tvivl:

"If you are in the market for a new surround receiver that is not that expensive, but sounds like it is comprised of better separates, this is your receiver."Læs hele anmeldelsen
http://everythingaudionetwork.blogspot.dk/2017/02/home-theater-receiver-review-anthem-mrx.htmlMartin Logan

Tone Audio tester Martin Logan's nye Expression ESL 13A - og det går øjensynligt ikke stille af: (læs fra side 172).

"Listening to the Kruder and Dorfmeister classic, "Going Under," I feel like someone just dropped a hit of LSD in my Mountain Dew."

"The MartinLogan Expression ESL 13A is an outstanding speaker and a bargain for the price. If you like panel speakers, ESLs in particular, chances are high you'll fall for these. If you've avoided ESLs in the past because they were too hard to drive, too hard to set up, or couldn't play loud enough, I suggest an audition. Let me know if you think my enthusiasm is warranted!"


Læs hele anmeldelsen her http://www.tonepublications.com/MAGPDF/TA_082.pdf (læs fra
side 172)

For yderligere information, kontakt
Interceptor Audio Nordic
Rypevang 4
3450  Allerød
www.interceptor.dk
info@interceptor.dk
+45 48 16 12 13Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: