Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Rogue Audio

En forstærker er ikke en forstærker … kan man sætte en teknologi i bås?

Ikke ifølge amerikanske Rogue Audio der til gengæld har optimeret og kombineret rør-, transistor- og klasse D forstærkere med en række musikalske og prisvindende forstærkere til følge.

Sortimentet omfatter  bl.a. integrerede-, for-, hovedtelefon-, riaa- og effektforstærkere og fælles for alle stor fokus på lyden, musikken – men også prisen.

Som eksempler kan nævnes:


Sphinx II
, en integreret forstærker med riaa og hovedtelefonudgang. Sphinx V2 yder 2x100w i 8 ohm og 2x200w i 4 ohm bygget op omkring en højkvalitets lineær Avel Lindberg strømforsyning og Hypex klasse D moduler og en rørforforstærkerdel. Foruden pladespillerindgang byder Sphinx II på tre linieindgange og en variabel og fast udgang.
En meget strømstærk, musikalsk engagerende highend forstærker til kun kr 14.750,- incl fjernbetjening.Cronus Magnum II, en integreret rørforstærker med riaa og hovedtelefonudgang. Yder med 4 styk KT120 rør ikke mindre end 2x100 w og med højttalertilpasning til henholdsvis 4 og 8 ohm driver den således stort set alle højttalere. Kr 26.750,- incl fjernbetjening. 

Alle forstærkere er designet og bygget i Brodheadsville, USA.

Websider: www.rogueaudio.com og www.activ-hifi.dk

For yderligere information, kontakt
ACTIV HiFi
Jernbanegade 10-12A
6700  Esbjerg
Tlf 7545 0102
Mail: info@activhifi.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: