Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL Playlist

JBLs nye, trådløse højttaler med indbygget Google Chromecast-teknologi er nu tilgængelig i Danmark

Med JBL Playlist kan du streame musik ubesværet over Wi-Fi i høj kvalitet og uden afbrydelser

København 15 maj 2017 - HARMAN International, et fuldt ejet datterselskab af Samsung Electronics Co., Ltd., som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, kan i dag præsentere at JBL Playlist nu er tilgængelig i Danmark. JBL Playlist er en smart Hi-Fi højttaler til hjemmet eller kontoret med bl.a. indbygget Google Chromeast, der giver en enestående lydoplevelse og tager musikstreaming til nye højder. 


JBL Playlist gør det muligt for enhver at streame musik, radio eller podcasts direkte fra deres telefon, computer eller tablet. En af de unikke egenskaber ved JBL Playlist er den indbyggede Google Chromecast-teknologi, som gennem Wi-Fi tillader brugere nemt at streame musik fra deres yndlings musiktjenester som Spotify eller
Pandora uden at skulle benytte Bluetooth. I stedet streames musikken med JBL Playlist direkte via Wi-Fi, hvilket giver en bedre og mere ægte lydkvalitet end ved anvendelse af Bluetooth. Ved at streame direkte fra den mobile enhed via Wi-Fi behøver brugeren heller ikke at være inden for en given afstand af højttaleren for
at kunne spille musik, hvilket giver en større bevægelsesfrihed.

Med JBL Playlist kan brugeren problemfrit afspille musik via forskellige tjenester med blot et simpelt tryk på app’ens Chromecast-knap. For at forstærke lydoplevelsen yderligere kan JBL Playlist forbindes til andre JBL Google Chromeast-højttalere. Med Multi-Room-funktionen aktiveret kan musikelskere således nemt fylde ethvert rum i hjemmet med deres yndlingsmusik.

JBL Playlist er designet med en bred højttalerflade, der sammen med den indbyggede passive radiator giver uovertruffen lyd og bas i verdensklasse. Den karakteristiske matte finish og stofbelægningen giver den et elegant udseende, der komplementerer ethvert rum i hjemmet. JBL Playlist fås i farverne sort, blå og hvid. 

- JBL Playlist giver adgang til millioner af sange og podcasts gennem apps som Spotify og Pandora direkte fra højttaleren, siger Lou Schreurs, global product line manager, Connected Home HARMAN. Takket være Wi-fi integrationen kan musikentusiaster med JBL Playlist nyde deres yndlingsmusik i højeste kvalitet.

JBL Playlist - egenskaber
-Med Google Chromcast indbygget i højttaleren er det nemt at streame musikken - med et enkelt tryk på cast-knappen streames musikken direkte fra din yndlings musiktjeneste til højttaleren.  
-Spotify Connect gør det nemt at afspille din yndlingsmusik direkte fra din telefon eller computer ved at anvende Spotify som fjernbetjening. Benyt højttalerens One Touch Play-funktion for at afspille din yndlings spilleliste med det samme. 
- 24bit/96kHz giver en høj lydkvalitet gennem Wi-Fi opkobling. Nyd musikken uden afbrydelser: Du kan besvare et opkald, spille et spil, sende en besked eller forlade rummet – alt sammen uden at afbryde afspilningen eller dræne batteriet for strøm.  
- Simpel installation og multi-room afspilning med en step-for-step guide til Google Cast-appen 
- Dual band Wi-Fi tilslutning og 802.11ac netværkssupport, som giver en hurtig, robust og stabil trådløs forbindelse.  
- Musikafspilning via Bluetooth eller 3.5 mm-input.

JBL Playlist er tilgængelig nu hos JBL.dk og hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1299 DKK. 

For yderligere information, kontakt
JBL
dk.jbl.com

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: