Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Beoplay E4

Stil og stilhed på første klasse

B&O PLAY, København den 15. juni 2017 – B&O PLAY lancerer i dag Beoplay E4, som er virksomhedens næste generation af øretelefoner med aktiv støjreduktion. Beoplay E4 er designet som et stilfuldt og essentielt tilbehør til rejsende og dem, der altid er på farten. Beoplay E4 lader dig nyde stilheden præcis hvor og hvornår, du ønsker det, mens de altid leverer lyd i den absolutte topklasse, præcis som det forventes af et produkt fra B&O PLAY. Den nye Beoplay E4 kommer med:
Forbedret aktiv støjreduktion – Beoplay E4 dæmper lavfrekvensstøj med op til 15dB mere end tidligere teknologi. Ved at bruge en aktivt støjreducerende teknologi med en såkaldt hybrid active noise cancelling-teknologi – samme teknologi som anvendes i B&O PLAYs flagskib inden for hovedtelefoner, Beoplay H9 – er Beoplay E4 i stand til at registrere og separere indkommende baggrundsstøj og musik fra øretelefonerne og generere et signal, der blokerer den uønskede lyd fra eksempelvis  flyvemaskiner, tog og støjende arbejdsomgivelser.Forbedret design
 Batterienheden er redesignet så er mere brugervenlig og fremstår endnu mere premium med en overflade, der fremmer taktiliteten og holdbarheden. Kontrolenheden, hvor fra musikken styres, er også blevet redesignet for en enklere og mere intuitiv brugeroplevelse og er fremstillet i anodiseret aluminium, der giver en førsteklasses designoplevelse.Usammenlignelig komfort – Øredelene er lavet i letvægtsaluminium, som gør dem ekstremt robuste og modstandsdygtige overfor ridser, og samtidig holder de en beskeden vægt på kun 50 g hver. Beoplay E4 er også udstyret med øretipper af blødt hukommelsesskum, som mindsker irritation i ørene og gør dem behagelige at bruge selv en hel dag, mens de passivt hjælper med at udelukke støj fra omgivelserne.Transparency-funtion – med bare én lille fingerbevægelse kan du slukke for musikken og den aktive støjreduktion på samme tid for at lukke lydene fra omgivelserne ind. Ved at bruge samme mekanisme kan du slå aktiv støjreduktion til igen og starte den musik, du sidst spillede.
Lyd tilpasset musikelskere
 Beoplay E4 balancerer niveauet mellem lyd, støj og stilhed til perfektion. Du kan fordybe dig fuldkommen i lytteoplevelsen og nyde alle de smukke detaljer fra din musik, selv når du befinder dig i støjende omgivelser.


Pris og tilgængelighed 
Beoplay E4 lanceres i farven sort og kan købes til en vejledende udsalgspris på DKK 2.199. Sammen med Beoplay E4 medfølger et kabel til opladning, en adapter til flyveturen, fire forskellige øretipper i silikone, et par øretipper i hukommelsesskum og en lille snøretaske til at bære øretelefonerne i. B&O PLAY vil være tilgængelige i Bang & Olufsen butikker og via http://www.beoplay.com/e4 samt hos udvalgte tredjepartsforhandlere. 

For yderligere information, kontakt

B&O Play
www.beoplay.comBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: