Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

PS Audio Stellar

Den amerikanske producent PS Audio, som er eminente udi digitale løsninger, introducerer nu Stellar, en meget attraktiv serie af imponerende produkter med et perfekt blend af minimalistisk design og value-for-money.

Stellar Gain Cell DAC

Enhver DAC drager fordel af en sublim forforstærker og derfor har Stellar Gain Cell DAC indbygget en fuldt balanceret analog forforstærker.Hjertet i Stellar Gain Cell DAC er en Sabre 32-bit Hyperstream DSD-arkitektur som takket være PS Audio's unikke Gain Cell teknologi eliminerer udfordringerne forbundet med volumekontrol. Traditionelt indsættes volumekontrol fysisk i signalvejen og giver ofte problemer, med Gain Cell teknologien er udfordringerne fjernet.Stellar Gain Cell er en fuldt udbygget asynkron DSD-DAC med SACD-playback via I2S-tilslutning sammenbygget med en fuldt balanceret Gain Cell analog forforstærker samt hovedtelefonudgang.

Pris kr. 16.990,- 


Stellar S300 stereoforstærker

Med Stellar S300 effektforstærkeren og dens hybride klasse A/D-konstruktion, vil eksisterende højttalere opleves som nye! Stellar S300 byder på en kontrolleret rytme fra klasse D udgangstrinnet og varm detaljering fra den analoge klasse A celle. Resultatet er en overraskende bas og et imponerende lydbillede.Stellar S300 er en fuldt balanceret dual-mono konstruktion med separat strømforsyning og en ydelse på 2 x 300 watt i 4 ohm.

Pris kr. 14.990,-


Stellar M700 monoforstærker

Ønskes maksimal kontrol, er Stellar M700 monoforstærkerne næste skridt. Baseret på samme konstruktion som Stellar S300, bydes her på hele 700 watt i 4 ohm.Pris kr. 14.990,- pr. stk.


For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio ApS
Havnegade 41
1058 København K
Telefon 2890 5454
www.high-performance.dk
info@high-performance.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: