Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Stenheim, nu i Danmark

High-Performance Audio er meget stolte af at præsentere schweiziske Stenheim på det danske marked. Fra første øjeblik vi hørte Stenheims højttalere, stod det klart, at disse højttalere byder på noget ganske bestemt.

Fra første øjeblik vi hørte Stenheims højttalere, stod det klart, at disse højttalere byder på noget ganske bestemt.

Stramt æstetisk design som oser langt væk af Schweiz. Udførelsen af kabinetterne i meget solid aluminium samt en lynhurtig meget transparent lyd og med et fænomenalt lydbillede. Lytter man på Alumine FIVE, betages man øjeblikkeligt af bassen som er ufattelig fysisk. Alumine FIVE blev på München 2016 af The Absolute Sound omtalt som “Best of Show”.

Etableret i 2010, Stenheim er hurtigt blevet et førende schweizisk hifimærke, skabt af en række meget passionerede udviklere. To år efter etableringen blev Alumine TWO lanceret for senere at udvides med gulvstående referencemodeller. Virksomheden ledes af Jean-Pascal Panchard, med en solid fortid hos et andet schweizisk topmærke, nemlig Nagra.

Udover modellerne Alumine TWO, Alumine 3WAY og Alumine FIVE, leveres forskellige Reference-løsninger, f.eks. Statement som er det største system og byder på imponerende 20 stk 13” basser, et frekvensområde fra 10 til 100.000 Hz og en følsomhed på 96 dB.

High-Performance Audio har Alumine TWO og Alumine FIVE klar til demonstration i Havnegade, vel mødt.

Stenheim Alumine TWO

Stenheim Alumine TWO er en markant anderledes konstruktion end gængse højttalere i denne størrelse. Udført i solid aluminium og produceret 100% i Schweiz er resultatet en imponerende musikalitet og følelsesladet oplevelse.

For en dynamisk højttaler er 93 dB følsomhed ganske imponerende og derfor passer Alumine TWO eminent til forstærkere med lav effekt. Med utrolig hastighed og stor musikalsk lyd overgår Alumine TWO selv de mest hypede højttalere på markedet.

Udførelsen er i grå eller sort anodiseret aluminium med sandblæst overflade. Alumine TWO kan endvidere mod merpris leveres i 30 forskellige anodiserede farver, i rå aluminium eller med påførte træpaneler eller sågar læder.

Pris kr. 85.000,- pr. sæt


Stenheim Alumine 3WAY

Udvid Alumine TWO med et lynhurtigt og stramtlydende basmodul med en 8” bas og man har en Alumine 3WAY med æstetikken helt i top. Med fuldt frekvensområde byder 3WAY på pondus, transparens og stort lydbillede.

Alumine 3WAY kan udover standardfarverne grå eller sort, leveres mod merpris i 30 forskellige anodiserede farver samt specialudførelser efter ønske.

Pris kr. 325.000,- pr. sæt


Stenheim Alumine FIVE

Produceret 100% i Schweiz af solide aluminiumsmaterialer kombinerer Alumine FIVE erfaringer og flere års udvikling til en imponerende højttalere, lyt til Alumine FIVE og du hører med det samme at dette er unikt. Tekniske løsninger fra Reference-serien, bl.a. samme Neodymium mellemtone og diskant og en følsomhed på 94 dB, gør denne højttaler helt speciel.

Schweizisk design og æstetik resulterer i et elegant ydre. Egenudviklede enheder med meget kraftige magneter bag de to 10” basser, samt diskant og mellemtone i lukkede kabinetter resulterer i høj hastighed og realistisk tonalitet. Alumine FIVE skal afgjort opleves. 

Pris kr. 420.000,- pr. sæt


Stenheim importeres og forhandles i Danmark af:

High-Performance Audio ApS

Havnegade 41

1058 København K

Telefon 2890 5454

www.high-performance.dk

info@high-performance.dk
For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio ApS
Havnegade 41
1058 København K
Telefon 2890 5454
www.high-performance.dk
info@high-performance.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: