Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL Wireless Everest 2.0 hovedtelefoner

Maksimal komfort og forbløffende lyd: JBL når nye højder med Wireless Everest 2.0 hovedtelefoner

Smart design, aktiv støjreduktion og en trådløs frihed, der sammen giver dig den ultimative JBL-lydoplevelse.

 HARMAN International, et fuldt ejet datterselskab af Samsung Electronics Co., Ltd., som designer og udvikler internetforbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, kan i dag præsentere 2. generation af JBL Everest-serien, en linje af fire state-of-the-art, trådløse in-ear, on-ear og around-ear Bluetooth-hovedtelefoner. Produktserien kombinerer et helt nyt komfortabelt design med ny og innovativ teknologi for at skabe en endnu bedre lydoplevelse for brugerne.

 JBL Everest Elite 750 NC

Everest 110, 310, 710, og Elite 750NC er de nyeste topmodeller i JBLs portefølje af hovedtelefoner. Hovedtelefonerne er alle udviklet til at kunne levere en dynamisk og kraftfuld JBL lydoplevelse, hvilket gør Everest-serien den perfekte ledsager til musikelskere, der ønsker lidt mere. Serien tilbyder en perfekt kombination af stil og enkelthed og fås i en række trendy metalliske farver - herunder Gunmetal og
Mountain Silver. Everest 110 og Elite 750NC modellerne kan ligeledes  fås i en eksklusiv Steel Blue-farve. 

JBLs revolutionerende Pro Audio Sound gennemstrømmer hver af de nye modeller i serien, så den enkelte lytter kan nyde den kraftfulde lyd. Trådløs afspilning via Bluetooth giver lytterne friheden til at udføre dagens aktiviteter uden at skulle blive begrænset af ledninger, der er i vejen. Hovedtelefonernes batterilevetid giver
musikelskere mulighed for at lytte til deres yndlingsmusik i 15-25 timer. Derudover er serien udstyret med en hurtig genopladningsfunktion, som giver brugeren mulighed for at lade batteriet helt op i løbet af kun to eller tre timer, alt efter hvilken model man vælger. JBL Everest 710

Everest 2.0-seriens nye design giver maksimal komfort og gør dem perfekt til mange timers lytning. On-ear og around-ear modellerne indeholder en specielt buet hovedbøjle, som fjerner tryk på ørerne, mens ørekopperne er fremstillet med letvægtspuder i memory-skum-materialer for at sikre den bedst mulige pasform. For
yderligere bekvemmelighed er kontrolknapperne (lydstyrke, tænd/sluk, Bluetooth-tilslutning) alle placeret på den ene side af hovedtelefonen. 

Everest Elite 750NC
Everest Elite 750NC er førende inden for avanceret teknologi og er udstyret med den nyeste Adaptive Noise-Cancelling-teknologi (ANC). Denne ANC-teknologi giver brugeren mulighed for at reducere lyde fra sine omgivelser såsom støjende jetmotorer, et hvinende tog eller støj på kontoret. Adaptive Noise-Cancelling-teknologien giver også brugeren fuld kontrol over justering af lydniveauet afhængigt af, hvor meget
lyd man ønsker fra sine omgivelser. Heruodover er denne model også udstyret med JBLs TruNote™ Auto Sound Calibration-teknologi, som tilpasser lyden baseret på brugerens øreanatomi for at kunne levere den bedst mulige lytteoplevelse og personlige tilpasning.

“JBL Everest 2.0-serien er toppen indenfor komfort, lydkvalitet og personlig tilpasning,” fortæller Jessica Garvey, Vice President, Headphones and Wearables hos HARMAN. ”Den seneste serie kommer i et smukt nyt design som appellerer til alle og er samtidig udstyret med JBLs legendariske Pro Audio Sound-teknologi samt
ergonomiske forbedringer som giver en endnu mere komfortabel pasform.”

Gennem [’My JBL Headphones’ App’en](http://www.jbl.com/app)[,](http://www.jbl.com/app) har brugerne en lang række muligheder for at tilpasse hovedtelefonerne efter deres personlige prefærencer gennem over-the-air (OTA) softwareopdateringer. Dette sikrer ligeledes, at hovedtelefonerne altid er opdateret og fremtidssikrede. Derudover er Everest Elite 750NC kompatibel med den prisvindende innovation Everest Elite SDK (software development kit) fra CES 2017. Denne tilbyder udviklere adgang til arbejde med
smarte funktioner, giver adgang til den indbyggede 9-akse motion sensor samt mulighed for at programmere knapper – alt sammen ved at downloade SDK på [www.developer.harman.com](http://www.developer.harman.com/). HARMAN er den første producent, som forbinder flere tjenester og åbner op for API’er til hovedtelefoner – det muliggør nye brugeroplevelser, som vil ændre måden, hvorpå lytteoplevelser kan blive personligt tilpasset til andre parametre end blot musik. 


JBL Everest 310

ShareMe 2.0-teknologien er også indbygget i Everest 310 og 710 hovedtelefonerne, som
tillader brugeren at forbinde hovedtelefonerne til ethvert andet mærke af
Bluetooth-hovedtelefoner for at dele musik, videoer og spil med venner – nemt og
trådløst. 

JBL Everest 2.0 Wireless-serien

 Everest Elite 750NC  DKK 2 299
Everest 710 DKK 1 899  
Everest 310 DKK 1 499
Everest 110 DKK 799       
                JBL Everest 110


JBL Everest 2.0-seriener tilgængelig fra august 2017 hos udvalgte forhandlere eller online via [dk.jbl.com](www.dk.jbl.com). 

JBL Everest 2.0-seriens funktioner:
-Trådløs frihed: Forbind med alle enheder, der anvender Bluetooth for en fantastisk lydkvalitet uden problemer med ledninger.    
-Den legendariske JBL Pro Audio Sound-teknologi: Oplev den samme forbedrede oplevelse og utrolige lyd, som JBL har leveret ved koncerter, i studier og hjem i 70 år.   
-Ekkoreducerende mikrofon: Indbygget mikrofon med ekkoreducerende-teknologi for krystalklare og      trådløse opkald.   
-Komfortabel pasform: Hovedtelefonerne er ergonomisk designet til at tilpasse sig den unikke form på brugerens øre for at skabe enestående komfort, som tillader en længere og mere bekvem lytteoplevelse.   
-Aktiv støjreducerende teknologi (kun tilgængelig i Elite 750NC): Den aktive støjreducerende      teknologi giver brugeren mulighed for at justere lydniveauet afhængig af hvor meget lyd, der skal kunne høres fra omgivelserne blot ved et enkelt tryk på en knap.   
-TruNote Auto Sound Calibration (kun tilgængelig i Elite 750NC): Personliggør lyden til brugerens      øre gennem tilpasning af hovedtelefonernes puder for at levere den mest autentiske oplevelse af musikken som muligt.   
-ShareMe 2.0 / Connect & Share (kun tilgængelig i Everest 310 og 710 modeller): Forbind med ethvert mærke af Bluetooth-hovedtelefoner og del musik, videoer og spil med venner – nemt og trådløst.   
-Fold & Carry: Premium slankt  design og slidstærkt etui medfølger for at modstå daglig slitage.   
-Smart, opgraderbart og intelligent: Personliggør lytteoplevelsen med den gratis ’MyJBL Headphones’-appen samt OTA-softwareopdateringer samt dynamisk brugerkontrol med tilpassede EQ indstillinger.   
-Everest Elite SDK (kun tilgængelig i Elite 750NC): Den CES-prisvindende JBL Everest ELITE SDK er på      nuværende tidspunkt tilgængelig via HARMAN Developer Community [hjemmesiden](http://www.developer.harman.com).


For yderligere information, kontakt:
JBL Danmark
dk.jbl.comBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: