Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Philips Bass+

Philips gør musikken tykkere og saftigere

Bass+ er en ny serie hovedtelefoner med ekstra tryk på bassen til unge på farten

- Musikken bliver større, tykkere og saftigere, lover Product Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Philips viste på IFA i begyndelsen af september den helt nye serie af hovedtelefoner Bass+, der især har fokus på at give unge mennesker på farten en god musikoplevelse med lidt ekstra tryk på bassen – uden at ørerne tager skade …

Serien består af syv modeller, der opfylder ethvert behov fra in-ear over on-ear til over-ear, samt med kabel eller trådløs med Bluetooth. Og de er også prissat, så de er til at betale.

Ét af de interessante produkter i serien er den helt trådløse udgave, SHB4385: Det eneste der er, er to små, lette »dimser« til at dreje ind i øret, så de ikke smutter ud midt i musikken.


I udviklingsafdelingen iLab i den belgiske by Leuven gik medarbejderne til opgaven på en anderledes måde: Normalt er det designet, som sætter begrænsninger for højtalerne, så der ofte må laves kompromisser med bassen. Ikke mindst når der er tale om så små størrelser, som de helt trådløse hér.

- Typisk vil unge skrue godt op for lyden for at få masser af bas, men det er skidt for ørerne. Medarbejderne i iLab udviklede en speciel driver - en slags lillebitte højtaler – som tilpasser lyden, så den giver mere bas uden at skade ørerne. For at gøre det muligt, er driveren flyttet fra den traditionelle placering i øreduppen til den større del af enheden, forklarer John Bundgaard.

Et andet raffinement er antennen til hvert øre: 

- En udfordring ved kombinationen af meget små in-ear hovedtelefoner og Bluetooth er, at forbindelsen nemt kan ryge. Men ved at bygge antennen på som en lille vinge, forstærkes den og risikoen for udfald minimeres, fortæller John Bundgaard.

Og så skal det da heller ikke glemmes, at et opladning kan give op til seks timers musik, samt at opladeren også har to andre funktioner: Den er praktisk transportæske, og så er den powerbank, der kan levere strøm til yderligere op til seks timers musik på farten.

Skift farve efter dit tøj eller humør
Udgaverne til at have over og på ørerne kan nemt og elegant pakkes sammen, så de fylder minimalt, når de ikke bruges. Der er også modeller i sort, hvid, blå og rødbrun (eksempelvis SHL3075 på foto th.), så du kan skifte efter hvilket tøj du har på eller hvilket humør du er i.Lyden er særdeles god, designet fikst og elegant og de er ergonomiske og derfor behagelige at have på. Flere af modellerne har fjernbetjening, så du kan regulere styrken og modtage telefonopkald.Flere af modellerne er netop kommet på det danske marked og de øvrige følger efter over 
de kommende uger.

Vejledende udsalgspriser: 
On-ear SHL3075: 249 kroner. 
On-ear BT SHB3075: 499 kroner. 
In-ear SHE4305: 199 kroner.
Over-ear SHL3175: 349 kroner.
Over-ear BT SHB3175: 599 kroner.
In-ear BT SHB4305: 499 kroner.
Helt trådløs SHB4385: 799 kroner.


For yderligere information, kontakt
Philips
www.philips.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: