Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Skal du have profileret dine højttalere?

Hvis din forstærker kendte mere til dine højttalere, så ville den vide hvad den skulle sende til højttalerne ...

Devialet Speaker Active Matching (SAM) er en patenteret teknologi som får det bedste ud af dine højttalere, når de benyttes sammen med en Devialet Expert forstærker.

810 forskellige højttalere er allerede på listen over SAM ready højttalere, men er dine højttalere også på listen? Hvis ikke, så deltag i:

SAM Laboratorium, i Havnegade den 12. oktober 2017

Vi inviterer hermed til et helt specielt arrangement, hvor du kan få skabt en SAM profil til dine højttalere. Eneste krav er, at du møder op i vores butik og medbringer én af dine højttalere.Udnyt SAM i dit anlæg!
Teknikere fra Devialet i Paris medbringer til dagen udstyr, som gør det muligt at analysere netop dine højttalere og skabe en SAM profil til brug i en Devialet Expert forstærker.

Mange af de mere end 100 brugere af Devialet Expert i Danmark, drager allerede fordel af SAM, men du overvejer måske også køb af en forstærker eller har en allerede, og vil gerne kunne udnytte de fantastiske fordele ved SAM, også på dine højttalere.

Hvad er SAM
SAM er en elektro-akustisk revolution. Teknologien garanterer et perfekt match mellem forstærker og højttaler. Stort set alle højttalere har problemer med at basenhederne reagerer langsommere end diskanterne. Ved at måle og analysere højttaleren, forbereder SAM teknologien, forstærkeren på højttaleren.

Med SAM spiller dine højttalere højere, går dybere, bliver strammere i bassen og er beskyttet mod overbelastning. Deltag i arrangementet og lær mere om teknologien.

Deltag i arrangementet:

SAM Laboratorium, den 12. oktober fra 12-19

Hos High-Performance Audio, Havnegade 41, 1058 København K

For yderligere information, kontakt

High-Performance Audio ApS
Havnegade 41
1058 København K
Telefon 2890 5454
www.high-performance.dk
info@high-performance.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: