Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Dynaudio Music

Intelligent trådløs multiroom der tilpasser sig dig og dit rumi

Dynaudio har for nyligt afsløret deres våben i kapløbet om trådløse højttalere. Music er en serie på fire trådløse højttalere der grundet en række funktioner må siges at kunne kaldes intelligente.

For det første lærer den sig langsomt din musiksmag hvis man vælger at bruge den gratis app der passer til, og herefter vil programmet generere en afspilningsliste der passer til netop dig.
Der understøttes naturligvis streaming tjenester som Spotify og det noget mere hifikorrekte Tidal.

Der er også indbygget DSP med rumkorrektion kaldet RoomAdapt, og en EQ funktion der gør at man rent faktisk kan høre musikken selv i forholdsvis støjende omgivelser.

De fire højttalere er forskellige, men alle bygget op omkring et forstærkermodul per enhed. Selve enhederne er i øvrigt løftet ud fra Dynaudios eksisterende program, dvs. MSP enheder til bas og mellemtone, og soft-dome diskanter af samme type som der sidder i Dynaudios rigtige højttalere.

Der er fire forskellige farveoptioner, og alle kan også afspille internetradio.
Music 1 til 3.799,- har en 1” diskant og en 4” basmellemtone, batteriet holder op til 8 timer, og ellers kan den køre på normal vekselstrøm. Samlet forstærkeroutput er 80 watt.
Music 3 til 4.799,- har en 5” basenenhed og to 1” diskanter. Der er 120 watt at gøre godt med i alt, batteriet holder op til 8 timer, eller den kan køre på vekselstrøm, og der medfølger fjernbetjening. 
Music 5
til 5.999,- kører på ren vekselstrøm. Den har en 5” basenhed, to 3” mellemtoneenheder og to 1” diskanter. Der er fjernbetjening, og systemet kan yde 250 watt kontinuerligt sammenlagt.
Music 7 til 7.499,- kærer også kun på direkte kontakt til en stikkontakt. Der er to 5” basenheder, to 3” enheder, to 1” diskanter og i alt 300 watt at gøre godt med samt fjernbetjening.

Foruden Bluettoh kan der køres Wifi, Apple Airplay og DLNA.

Alle produkter kan herudover tage 3.5 mm analoge input, og Music 5&7 har desuden optisk input der understøtter op til 24/96 signaler. Musci 7 har i tilgift en HDMI indgang med ARC.

Op til seks højttalere kan tilsluttes og arrangeres i grupper via Dynaudio app der også styre et evt. multiroom setup.


For yderligere information, kontakt

Dynaudio
www.dynaudio.dk

 Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: