Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Dynaudio Sub 3 / Sub 6

Sub 250 og Sub 600 udgår til fordel for to nye modeller med ny teknologi

Dynaudio Sub 3

Sub 3 fra Dynaudio er en fleksibel subwoofer som er designet til at virke optimalt med stereo- såvel som surroundinstallationer.

Dynaudio Sub 3 leverer hele pakken i et kompakt og placeringsvenligt kabinet. Størrelsen på kabinettet er identisk med den tidligere Sub 250 men der er blevet plads til endnu mere kraft, faktisk hele 300 watt. 
Den tager over der hvor dine højttalere ikke længere kan følge med og giver dig dén oplevelse der ligger i de aller laveste frekvensområder. 

Designet på baflen (frontpladen) er nu hele 3.7 centimeter i tykkelsen og den har en let bue - i stil med Contour-serien - for øget stivhed. Dynaudio Sub 3 er desuden monteret med en helt nyudviklet 24 cm basenhed. 

Sub 3 kan benyttes med en forstærker som ikke har en dedikeret LFE-udgang. Du kan simpelthen sløjfe et signal ind og ud af to sæt RCA-stik. 
Med det indbyggede high-pass filter gør Sub-3 det muligt, at finjustere skæringsfrekvensen til 'flad', 60Hz eller 80Hz.

Pris: 11.999,-

Key specs

300W amplifier module

24cm long-throw MSP woofer

Contour-level driver

Sealed cabinet

22-175Hz frequency range

37mm double-thickness front baffle

Master/slave feature for multiple subwoofers

Dynaudio Sub 6


Med Sub 6 leverer danske Dynaudio en virkelig high-end, lavfrekvent lydoplevelse som integrerer perfekt med Dynaudios sortiment af højttalere.

Subwooferen er udstyret med intelligent DSP-teknologi som gør det muligt, at skræddersy den optimale integration med et givent system. Kombineret med et sæt to-vejs Dynaudio højttalere fra Contour-serien og op, kan Sub 6 levere en ægte tre-vejs ydelse. Med højttalere af andet mærke og andre Dynaudio højttalere kan skæringsfrekvens, gain og fase justeres manuelt. Det desuden muligt at finjustere tidsforsinkelsen så subwooferen er 100% synkron med højttalerne. Du skal blot indtaste længden fra subwoofer til højttalere og så klarer Dynaudio Sub 6 selv resten. Desuden er her også en parametrisk equalizer med tre filtre for optimal integration, trods de udfordringer man kan have med rummet den står i. 

Dynaudio Sub 6 er monteret med to helt nye enheder, nemlig 24 cm MSP+ Hybrid Drive, som drives af en kraftig 500 watt subwoofer. Enhederne er monteret i et lukket kabinet, hvis aflange profil gør den oplagt at stille diskret mod en væg. Som sagt så er Sub 6 den helt oplagte partner til et sæt Dynaudio højttalere fra Contour-serien (S1.4 + 2017-serien) og frem. Det skyldes at ingeniøerne hos Dynaudio har forprogrammeret den optimalt afrulning til de respektive modeller. Igen skal dette blot indtastes via displayet og så kører det! Fremtidige Dynaudio højttalere vil ligeledes bliver integreret i Sub 6 via firmwareopdatering.

På indgangssiden finder du både RCA- og XLR-indgange.

Pris: 19.999,-


500W amplifier module

Dual 24cm MSP+ Hybrid Drive woofers

Preset speaker crossover filters

Automatic time-alignment

16-230Hz frequency range

Three-band parametric EQ

Dual opposing driver design

Master/slave feature for multiple subwoofers

For yderligere information, kontakt
Dynaudio
www.dynaudio.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: