Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Raiho X-5 serie, X-5 og XT-5

Nyeste design og nyeste teknologi fra danske Raidho uden at går helt amok

Begge modeller er udstyret med seneste generation af Raidhos bånddiskant, og ikke mindre end seks Ceramix bas/mellemtoneenheder af nyeste aftapning.  Den nye generation af Ceramix enheder har forbedret motorsystem og bedre power handling, hvilket igen giver bedre dynamisk gengivelse.XT-5

Efter at have udviklet CVD processer og researchet til D seriens diamantbaserede enheder, så har titanium/keramik sandwich konstruktionen i nyeste generation Ceramix evnet at komme endnu tættere på D seriens vanvittigt kostbare enheder.Enheden er baseret på eksisterende aluminium/keramikenheder der så på hver side har fået to lag titanium og titaniumnitrit partikler der sprøjtes på ved meget høje temperaturer, hvilket så ender med at blive en syvlags kompositenhed. Tilføjelsen af titanium giver en øget stivhed og dæmper både resonanser og Q.

Disse enheder findes i nu i XT-5, hvilket giver en bedre lyd end den almindelige, men stadig fremragende X-5. XT-5 er således den mest komplette og ingeniørmæssigt mest avancerede højttaler vi har lavet.

 X-5 seriens ydeevne skal matches af den finish der leveres i. Ahornfiner er hårdt, det er svært at arbejde med, men har gode lydmæssige egenskaber. Det eftertragtede fugleøjemønster findes  i mindre end 1% af ahorntræ, og er unikt for hvert træ. Endnu mere sjældent er det i kombination med naturlige deformiteter som respons på skade, såkaldt ”Burl”, hvor fremmedlegmer indkapsles i træet på samme måde som med en perle. Det er en kombination der er unik, både i udseende, men også i og med det store arbejde der ligger i at forarbejde det.  Det er dog rent optionelt da arbejdet bag med denne finer kræver meget arbejde, er dyrt og tidskrævende, og derfor øger prisen.
X-5 serien er Raidhos nye flagskibsprodukt, ikke fordi at det er den dyreste serie, men fordi at det er de nyeste materialer og den nyeste teknologi koblet med den mest luksuriøse finish.

X-5 Sort: 200.000,-
X-5 Birdseye Maple Burl eller anden farve efter eget valg: 235.000,-

XT-5 Sort: 260.000
XT-5 Birdseye Maple Burl eller anden farve efter eget valg: 295.000,-

For yderligere information, kontakt
Raidho
www.raidho.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: