Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Nyheder på Hifi & Surround 2017

Igen i år er der nye udstillere med, og også prominente udenlandske gæster der har taget turen til lille Danmark.

Peter Comeau fra Quad, og chef for akustisk design, vil være på messen begge dage, og vil primært have fokus på at demonstrere og fortælle om QUAD ESL 2912, Quads største model, og en moderne udgave af Quads oprindelige elektrostathøjttaler.  

Hollandske Stage Accompany (som vi i øvrigt lige har anmeldt to produkter fra) stiller op med to mand lørdag, det er Research og Development ansvarlige René v.d. Laan samt salgschefen Gerard Vermeulen der vil svare på alt mellem himmel og jord – hvis bare det er relateret til Stage Accompany og deres D’apolitto  konstruktioner.

En ny butik har også set dagens lys i smug over de sidste par måneder, det er importøren Exotic Audio der har lavet butik i deres lokaler på Østerbro i København under navnet Lydprodukter. Der er stadig fokus på det analoge med et lille stænk af digital, men der vil også være produkter i den lidt billigere ende end hvad man ellers kender fra Exotic Audio.                

Hos AV-Connection har man kapret Alexander Greiner, product manager fra Piega som afholder demonstrationer på den helt nye Coax serie.


Fra Jylland kommer en messedebutant, i hvert fald når det er helt i eget navn, Peter Lyngdorf kommer og demonstrerer egene højttalere, subwoofere og forstærkere, og vil selv stå for demonstrationen. Manden der om nogen har været med til at forme den danske audiobranche, og ikke mindst med sin passion drevet meget af den moderne digitale forstærker- og rumkorrektionsteknologi som forbrugerne nyder godt af i dag. 


Nerds.dk dækker som altid messen grundigt – det er jo desværre den eneste hifimesse vi har i landet.

Se mere på www.hifisurround.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: