Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

GoldenEar Technology introducerer Triton Reference

Ny topdmodel fra GoldenEar - som kan opleves på weekendens messe.

GoldenEar Technology introducerer Triton Reference

GoldenEar Triton Reference som netop er landet i Danmark, er nyeste topmodel af en række meget spændende gulvhøjttalere fra amerikanske Sandy Gross, manden bag Polk Audio og Definitive Technologies. 

GoldenEar’s højttalere byder på meget høj ydelse til en meget rimelig investering. Tilsvarende er GoldenEar et af de mest og bedst anmeldte produkter på markedet:The Absolute Sound skriver: ”Stærkt anbefalelsesværdig. Absolut værd at lytte på og fuld konkurrencedygtig overfor meget dyrere højttalere.”

Hifi+ skriver: ”Faktisk er Triton Reference så god, at den byder på en ydelse de fleste lyttere nogensinde vil have behov for.”

Digital Trends skriver: ”De er direkte utrolige, basker dine sokker af, ekstremt realistiske og fangende højttalere.”

Home Theater Review skriver: ”Ja, de leverer den slags ydelse som man tidligere kun fik med ’Cost-no-Object’ højttalere.”
Sortimentet består udover subwoofere, centerhøjttaler, soundbars m.m. af seks særdeles kompetente Triton gulvhøjttalere, startende ved kr. 14.000 for sættet og op til den nye Triton Reference til kr. 85.000 for sættet. De to mindste modeller er 3-vejs passive gulvhøjttalere og de fire største er 3-vejs med aktiv bassektion.

Nyheden Triton Reference er en slank, men dog 147 cm høj model som byder på de bedste teknologier GoldenEar kan sammensætte, herunder 56-bit DSP til bassektionen, et fuldt balanceret delefilterdesign, brug af high-end filmkondensatorer, et avanceret lukket kabinetdesign og meget mere.Triton Reference indeholder en indbygget aktiv bassektion drevet af en 1800 watt SuperSub digitalforstærker. Forstærkeren driver tre frontmonterede 6x10" basser, som er koblet til fire sidemonterede 9,5x10,5" baspaneler. Der er to helt nyudviklede 6” mellemtoner baseret på GoldenEar’s proprietære Multi-Vaned Phase Plug design (MVPP™), monteret i to mellemtonekamre, arrangeret efter d’Appolito-princippet omkring den helt ekstraordinære GoldenEar High-Velocity Folded Ribbon (HVFR ™) diskant.Ydelsen af Triton Reference er også imponerende, med et frekvensområde på 12 Hz til 35.000 Hz. Allerede 20 Hz måles ved -3 dB. Følsomheden er 93,25 dB og således kan Triton Reference drives af mindre forstærkere.

De øvrige modeller i sortimentet er:
Triton One, kr. 50.000 for sættet
Triton Two+, kr. 35.000 for sættet
Triton Three+, kr. 25.000 for sættet
Triton Five, kr. 20.000 for sættet
Triton Seven, kr. 14.000 for sættetGoldenEar Technology importeres til og forhandles i Danmark af HPA.

For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio
Havnegade 41
1058 København K
Telefon: 2890 5454
Mail: info@high-performance.dk
Web: www.high-performance.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: