Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Pascal Audio vinder fornem ledelsespris

Det er sjældent at små danske audiovirksomheder tiltrækker sig opmærksomhed fra mainstream medier - men her er undtagelsen.

Temapris 2017: ”Det skal være sjovt at gå på arbejde”
Lars Rosenkvist Fenger fra Pascal A/S, producent af forstærkerløsninger, vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Hovedstaden 2017. Han får prisen for at skabe succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

I år overrækkes for anden gang en Temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2017. Prisen uddeles i år til den virksomhed, som har udvist et stærkt fokus på sammenspillet mellem talent og teknologi, og den blev uddelt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved en velbesøgt kåring på Børsen. Temaprisen er baseret på PwC’s CXO SMV Survey 2017*, der viser, at talent og teknologi er afgørende for succes i en virksomhed.   

”Temaprisen går til Lars Rosenkvist Fenger for hans fokus på talentudvikling i samspil med brugen af den nyeste teknologi. Ifølge Lars skal det skal være sjovt at gå på arbejde, og succesen kan også aflæses i regnskaberne, hvor der er sket en markant vækst i indtjening,” fortæller Flemming Eghoff, partner i PwC, der håber, at Lars Rosenkvist Fenger kan være en inspiration for andre ejerledede virksomheder. 



Stærke specialister inden for forstærkerløsninger
Herlev-virksomheden Pascal A/S udvikler og producerer forstærkerløsninger og er specialister inden for kraftige forstærkermoduler til professionelt brug, som sælges til internationale kunder, der typisk er højtalerfabrikanter. 

”Lars Rosenkvist Fenger har fokus på udvikling og brug af den nyeste teknologi for på den måde at kunne levere det bedste produkt til deres kunder og give dem en ekstra fordel. Det sker med et stærkt fokus på medarbejdernes udvikling, og dét fortjener bestemt en anerkendelse,” understreger regionsdirektør i Nykredit, Axel U. Henriques og ønsker tillykke med prisen.
 
I Pascal er der åbenhed, og man ved, man altid kan få den ærlige mening, og der er gode og stærke relationer tæt på det familiære, hvor Lars Rosenkvist Fenger ikke vil tøve med at passe sine ansattes børn eller omvendt.

”Hos Pascal er der et stort fokus på at få teknologi og talent til at spille sammen, og Lars Rosenkvist Fenger har formået at skabe et bemærkelsesværdigt resultat. Han fortjener i den grad at blive hyldet for sit fokus på talent og teknologi,” siger Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Redaktionel note: Pascal Audio ligger i Herlev, er et helt igennem dansk firma, og er underleverandør til en hel del større brands inden for både hifi, highend og Pro Audio. Via omveje har vi fået verificeret nogle af Pascal Audios kunder, men ingen har ønsket at udtale sig om brugen af Pascals moduler til referat. Pascal Audio har også gjort en stor indsats for dette skulle kunne lade sig gøre, men redaktionen på Nerds har valgt at bringe nyheden nu, i stedet for at skulle vente lang tid på at kunne få tilladelse til at nævne speicifikke brands fra de enkelte producenters Juridiske afdelinger. 

For yderligere information, kontakt
Pascal Audio
www.pascal-audio.com/



Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: