Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Hifiklubben vil føre B&O Play

Hi-Fi Klubben og B&O PLAY går sammen i kampen for god lyd

Hi-Fi Klubben og B&O PLAY har indgået et nyt samarbejde, der betyder, at B&O PLAY produkter fremover er at finde i samtlige af Hi-Fi Klubbens 104 butikker på tværs af Europa. "Det perfekte match", lyder det fra Christoffer Arensbach, administrerende direktør i Hi-Fi Klubben. 
 
Hi-Fi Klubben og B&O PLAY har besluttet at slå pjalterne sammen i kampen for den gode lyd med et nyt samarbejde. Ifølge administrerende direktør i Hi-Fi Klubben, Christoffer Arensbach, er det den fælles kærlighed til musik, design og kvalitet, der har bragt de to kendte lydvirksomheder sammen. 
"Det er ikke hver dag, at to stærke brands i dansk detailhandel finder sammen. Men i det her tilfælde er den fælles kærlighed og passion så stor, at det er et perfekt match. I Hi-Fi Klubben er vi altid på udkig efter brands, der kan hjælpe os med at udleve vores mission om at bevæge mennesker gennem musik. Og når produkterne ikke kun leverer sublim lyd, men samtidig også ser så fede ud og er så lækkert lavet, som tilfældet er med B&O PLAY, er det svært ikke at være en lille smule forelsket," siger Christoffer Arensbach. 
 
Salgschef i B&O PLAY med ansvar for Norden og Østeuropa, Peter Panduro Lundbergh, ser også stort potentiale for samarbejdet.  
 
"Hi-Fi Klubben er kendt og respekteret for sin passion for god lyd og har sat en ære i at sikre sine kunder den rette rådgivning, og det er helt i tråd med B&O PLAYs værdier. Med det nye samarbejde styrker vi vores tilstedeværelse i resten af Europa, hvor vi ser gode muligheder for at øge både kendskabet til brandet og salget af produkter, og samtidig står både Hi-Fi Klubben og B&O PLAY stærkt i især den yngre målgruppe. Så vi ser store perspektiver for samarbejdet," siger Peter Panduro Lundbergh.  
 
Hos Hi-Fi Klubben er man mest kendt for traditionelle højttalere i høj kvalitet. Men de senere års teknologiske udvikling inden for lyd og design har gradvist ændret det, og Hi-Fi Klubben er i dag Europas største specialistkæde inden for kvalitetslyd på tværs af hovedtelefoner, bluetooth-højttalere og trådløse streaming-højttalere. Netop derfor passer B&O PLAY produktsortiment rigtig godt ind. 
 
"Højttalere vil altid være vores vigtigste produkt. Men vi skal være der, hvor kunderne er. Om lyden så kommer fra hovedtelefoner, højttalere eller soundbars er mindre vigtigt for os – bare den er af høj kvalitet. Og de produkter, som kunderne ønsker sig i dag er jo ofte trådløse, nemme at bruge og gerne i et stilrent, skandinavisk udtryk. Og der rammer B&O PLAY bare spot on på alle parametre," siger administrerende direktør i Hi-Fi Klubben Christoffer Arensbach 
 
Hi-Fi Klubbens butikker vil sælge B&O PLAY produkter fra 1.november. 
 
Om Hi-Fi Klubben
Hi-Fi Klubben blev grundlagt i 1980 som et postordre firma med showrooms i stedet for butikker. Konceptet blev hurtigt kendt som et af de første til at gå udenom distributørleddet og handle direkte med producenterne, noget man fortsat gør i dag. Hi-Fi Klubben blev grundlagt som et modsvar til branchens dårlige kvalitet, høje priser og tvivlsomme rådgivning.
 
Kæden er fortsat ejet af grundlæggeren, Peter Lyngdorf, og har i dag en stor netbutik samt lidt over 100 fysiske butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Tyskland. Hi-Fi Klubben kommer til at sælge B&O PLAY i alle sine markeder og både online og i butikkerne.

For yderligere information, kontakt
Hifiklubben
www.hifiklubben.dk
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: