Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Tru-Lift tonearmsløfter

Automatisk tonearmsløfter, designet af Carlo Lupo fra Integrityhifi Canada. Det er tilbehør som enhver pladespiller entusiast må eje.

Vi er stolte af at kunne præsentere, at Connaisseur-AV er blevet udpeget til at være den eksklusive europæiske distributør, af det canadiske brand, Tru-Lift. Tru-Lift er en automatisk tonearms løfter, designet af Carlo Lupo fra Integrityhifi Canada. Det er tilbehør som enhver pladespiller entusiast må eje.


Mere tilbehør, har vi virkelig brug for dette, hører vi dig tænke? Hvor mange af Jer er ikke vågnet op midt om natten, hvorefter I har bemærket at pladespilleren stadig drejer rundt, og din pickup står og rammer slutningen af pladen, igen og igen. Måske ringer det på døren, og du glemmer at tonearmen lige skal løftes, inden du går. Eller også bliver du bare forstyrret af fruen, imens du sidder og lytter til musik. Fruen kan vi desværre ikke hjælpe med. Men vi har en løsning til de andre problemer, og den hedder Tru-Lift.


Men hvad er det egentlig, og hvordan virker den? Tru-Lift er en automatisk armlift til din tonearm. Du placer Tru-Lift oven på din pladespiller, ved siden af din tonearm, og den er tung nok til, at den ikke flytter sig nogen steder. Når din tonearm så når ind til slutningen af pladen, rammer den, den lille metal stang, aktiverer løftemekanismen og løfter din tonearm og pickup op fra pladen. Musikken stopper, din pladespiller bliver ved med at dreje, men nu behøver du ikke længere, at være bekymret for, at din pickup bliver slidt til ingen verdens nytte. 


Tru-Lift tilbyder 4 forskellige modeller, alle sammen med justerbar højde. Men hvis ingen af dem passer til din pladespiller, så skal Carlo Lupo nok finde en løsning til dig. Inde på Tru-Lifts hjemmeside, kan der også ses flere skræddersyede løsninger, siger Carlo. For personer, der har flere pladespillere, eller for butikker, findes der Tru-Lift Deluxe pakken. Denne pakke indeholder de fire forskellige standardmodeller, men kun en løftemekanisme. Dette gør, at du kan sætte en base på flere forskellige af dine pladespillere, og blot flytte løftemekanismen rundt, når du skal bruge den. Tru-Lift kan leveres i solid rustfri stål version(Solid stainless steel) eller solid messing (Solid brass), og kommer med en ubetinget livstidsgaranti.


Er du nysgerrig efter at høre mere? Det var vi i hvert fald første gang, vi hørte om Tru-Lift. Når først du har prøvet dette nye tilbehør, er det ikke til at undvære igen.
Få din pickup's bedste ven hos din lokale forhandler, eller kontakt os for at finde ud af mere om Tru-Lift.

For mere information omkring Tru-Lift: http://www.integrityhifi.ca
For mere information omkring Connaisseur-AV: http://www.connaisseur-av.eu

For yderligere information, kontakt
Connaisseur-AV
www.connaisseur-av.eu


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: