Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Tibo Kameleon

TIBO lancerer nye multiroom Kameleon højttalere med Amazon Alexa integration

TIBO, det britiske lydfirma baseret i hjertet af Bedfordshire  lancerer nu sit nyeste Multirums lydsystem - Kameleon. Den nyeste udgave til TIBOs Smart Audio-familie, Kameleon-serien, består af 3 modeller - Kameleon Touch, som omfatter Amazon Alexa integration, Kameleon 4 samt Kameleon 6, alle tre Kameleon højttalere tilgængelige som en samlet pakkeløsning eller individuelt.

Nøglen til Kameleon serien er dens Multirums funktionalitet og audio streaming i høj opløsning via Wi-Fi eller Bluetooth. Med mere end 15.000 integrerede radiostationer og indbyggede streamingtjenester som Spotify og TIDAL, giver afspilning i op til 24-bit high-res også den optimale lytteoplevelse med lyd i høj kvalitet. Fuld kontrol over enkelte eller flere enheder samtidigt leveres takket være den gratis TIBO-app, mens brugerne kan vælge imellem et udvalg af medfølgende udskiftelige sidepaneler i 3 farver - hvid, mørkegrå og valnød.

Nøglefunktioner inkluderer:

'Smart Audio' 'Multiroom' og 'Multiplay' funktionalitet via Bluetooth eller WIFI

Integreret Amazon Alexa stemmestyring i Kameleon Touch

Kontrol via TIBO appen - med mere end 15.000 integrerede radiostationer - udover Spotify og TIDAL

5 sensor touch pre-sets sikrer nem og hurtig afspilning af favoritkanaler

24-bit afspilning i høj opløsning for fejlfri lyd i CD-kvalitet

Designet og udviklet i Storbritannien

3 udskiftelige paneler inkluderet - hvid, mørkegrå og valnød

Amazon Alexa kompatibilitet 
TIBO Kameleon Touch er TIBOs første Wi-Fi og Bluetooth Multirums højttaler som er understøttet af Amazon Alexa* Denne Smart Audio højttaler har stemmekontrol funktion så brugerne kan afspille musik, streame podcasts, lytte til lydbøger, indstille alarmer, udarbejde huskelister og få adgang til opdateret information vedrørende nyheder, vejr og trafik i realtid. Kameleon Touch kan også håndtere hjemmeautomatiseringssystemer og styre smarte enheder i hjemmet.

* Stemmekontrol til Kameleon Touch understøttes endnu ikke i Danmark. Denne funktion er installeret men bliver først tilgængelig når Amazons voice service Alexa bliver lanceret i Danmark. 

Smart Audio til et smart hjem
Hver model i Kameleon-serien har Multirum og Multiplay-funktionalitet. Dette giver brugere mulighed for, at forbinde højttalere til hjemmenetværket via en iOS- eller Android-smart enhed og trådløst streame musik fra hvor de er i huset, uanset hvordan deres musik er gemt. Brugere kan oprette et trådløst Multirums system og kan også afspille forskellig musik gennem forskellige højttalere i hjemmet. Dette er muligt på grund af "Bounce" -teknologien som gør det muligt at streame lyd fra enhver smart enhed, når den er sluttet til et hvilket som helst TIBO Smart Audio-produkt. 


Forudindstillede kanaler
Alle Kameleon-højttalere har 5 pre-sets, som kan indstilles via TIBO-appen. Når enheden er blevet sat op, går højttaleren direkte til en yndlings radiostation, en streaming service eller en afspilningsliste. Disse pre-sets er designet for at sikre en hurtig og enkel brugeroplevelse og giver brugeren adgang til de valgte favoritter med ét enkelt tryk.

Problemfri kontrol gennem TIBO appen
TIBO-appen er nem at installere via WIFI eller Bluetooth og har over 15.000 radiostationer og flere forudindstillede streamingtjenester inklusive Spotify Connect og TIDAL (abonnementer kan være nødvendige). Det er også muligt at tilføje mere end en enhed - så brugere kan afspille forskellig musik gennem flere TIBO-højttalere samtidigt, eller streame den samme sang gennem en række højttalere rundt om i hjemmet. 

Et statement for ethvert hjem
Alle Kameleon modeller har udskiftelige sidepaneler i 3 farver - hvid, mørkegrå og valnød. Uanset om den får ærespladsen i stuen eller vises frem på et køkkenbord, så er Kameleon designet til at udgøre et statement i ethvert hjem. 
Kameleon Touch står som den mindste højttaler i klassen og indeholder en kraftfuld 30W forstærker, mens den lidt større Kameleon 4 har forøget forstærkning på 40W. Den største højttaler i serien, Kameleon 6 byder på endnu flere muskler med hele 60W. 
TIBO Kameleon højttalerne er 'Hi-Fi Ready'. For fremragende stereolyd kan lytterne trådløst forbinde to højttalere i stereo, én højttaler til venstre og én til højre kanal - for den ægte HiFi-oplevelse. For fantastisk lyd fra alle vinkler kan brugere også forbinde 4 højttalere.
Kameleon Audio Pack (eet stk af hver model) sælges samlet til dkk 5495,-  
Kameleon Touch sælges til dkk 1295,-
Kameleon 4 sælges til dkk 1895,-
Kameleon 6 sælges til dkk 2695,-


PRODUKTSPECIFIKATIONER
Kameleon Touch:

Integreret Amazon Alexa stemmestyring

5 direkte preset for radio og afspilningslister

30W RMS udgangseffekt

Tilslut op til 16 TIBO Smart Audio Produkter i én gruppe

Afspilning fra Wi-Fi, Bluetooth eller AUX-in

H x B x L: 130 mm x 94 mm x 20 mm

Kameleon 4:

5 direkte preset for radio og afspilningslister 

40W RMS udgangseffekt

Frekvensområde 100Hz-20kHz

Tilslut op til 16 TIBO Smart Audio Produkter i én gruppe

Afspilning fra Wi-Fi, Bluetooth eller AUX-in

USB 5V out – til opladning af f.eks smartphone og tablets

H x B x L: 160 mm x 115 mm x 260 mm

Kameleon 6:

5 direkte preset for radio og afspilningslister 

80 W RMS udgangseffekt

60Hz - 20kHz

Input - 3,5 mm line in

Tilslut op til 16 TIBO Smart Audio Produkter i én gruppe

Afspilning fra Wi-Fi, Bluetooth eller AUX-in

USB 5V out – til opladning af f.eks smartphone og tablets

H x B x L: 210 mm x 150 mm x 340 mm

Om TIBO Audio
TIBO Limited har siden 2009 leveret smukt udformede innovative hifi og audio produkter. Virksomheden bringer sine værdier på markedet ved at bibeholde alle dele af virksomheden internt, alt fra design, forskning og udvikling til marketing, konstruktion og kundeservice. TIBOs omdømme er bygget på ærlighed og en rig arv. Ethvert produkt, der bærer firmaets navn er designet og udviklet på R&D centret i Milton Keynes.
Se venligst Tibo’s hjemmeside  www.tibo-electronics.com

For yderligere information, kontakt
Tibo Acoustics
 www.tibo-electronics.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: