Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Pathos InPol Heritage

Ren klasse A med unik teknologi

InPol Heritage repræsenterer den oprindelige arv fra den nu afdøde Pathos medstifter, designer og opfinder af InPol teknologien,  Giani Borinato.  Pathos`team af tekniske designere har virkeligt anstrengt sig til det yderste med at frembringe et unikt produkt; en enorm mængde tid blev brugt med dette produkt, som er præget af komponenter af højeste kvalitet og det sædvanlige fravær af kompromiser. 

Den digitale bias / gain set-teknologi med intelligent styring overlades til samme mikroprocessor, der regulerer lydstyrken, hvilket sikrer ydeevne for forstærkeren selv og dens evne til at drive højttalerne effektivt. Takket være den (valgfri) HiDac EVO-konverter, kan musikelskere, der vil have det bedste fra de nyeste digitale kilder – kompatibel med både Android & Apple - finde deres krav fuldt ud opfyldt.

 InPol (Inseguitore Pompa Lineare - Lineær Pump Follower) er et system patenteret af Pathos Acoustics, som har haft stor succes og vandt mange priser. Inpol-enheder har en særlig klang, der kun kan opnås ved hjælp af dette kredsløbsdesign - fuldt balanceret i klasse A ved hjælp af en enkelt transistor i et single ended kredsløbimed høj strømforøgelse og med spændingsforstærkning sammen. 


Rørforstærkeren forstærker indgangssignalspændingen, og InPol leverer strømmen til at drive højttalerne uden yderligere forstærkning. På denne måde overlades signalet til rørene  og bliver en ægte kopi af originalen med alle de originale kvalitet, renhed og harmoniske indhold. Denne teknologi giver mulighed for en stigning i teoretisk udnyttelse af klasse A driften til i mellem 25% og 50% ,sammen med en lav udgangsimpedans, der er grundlæggende for dæmpningsfaktoren og yderligere forbedret af et dobbelt InPol kredsløb.


InPol Heritage er en fuldt balanceret ren klasse A integreret forstærker ved hjælp af den nyeste generation af dobbelt-InPol-kredsløb. Dens imponerende 80 watt InPol-strøm kører enhver form for højttaler mellem 4 og 8 ohm, og skaber et utroligt og følelsesmæssigt bevægende lydbillede. InPol Heritage tilbyder det maksimale niveau af Pathos kvalitet, frugten afmange års forskning og eksperimentering. Dette er et håndlavet produkt i Italien - af audiophiler til audiophiler.

Der er ingen bedre måde at lytte til musik på.

Du er meget velkommen til at booke en tid for demonstration af denne unikke forstærker.

Dimensioner & vægt:
55 x 45 x 21
55 kg
Pris DKK 119.500,-

For yderligere information, kontakt
Musiklageret
Budolfi Plads 3
9000 Aalborg
www.musiklageret.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: