Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

SVS 4000 serie

I kølvandet på sidste års lancering af den nye topserie, 16-Ultra, kommer nu en trio af subwoofere, som skal løfte arven fra tidligere succeser.

Tradition tro byder modellerne på grundlæggende samme størrelse enhed – i dette tilfælde 13,5” – og ditto forstærkermodul, som er tilpasset de respektive kabinetvarianter; lukket trykkammer, åben basrefleks og en basreflekscylinder, som byder på en mellemting af de to forrige.


Selvom 4000-serien i praksis skal ses som afløseren for de populære 13-ultra subwoofere, er der i virkeligheden snarere tale om nedarvet teknologi og konstruktionsprincipper fra 16-Ultra produkterne. Den velvoksne basenhed drives af en helt nyudviklet Sledge-forstærker, der kontinuerligt leverer 1.200W, med en peak på 4.000W. De kraftige svingninger som forstærker og enhed producerer skal nødvendigvis dæmpes, og til det formål anvendes solid MDF i to lag i hele kabinettet.

Samtlige modeller i serien er udstyret med avanceret DSP (Digital Signal Processing) for nem tilpasning til rummets dimensioner. Kalibrering og skift mellem forhåndsindstillinger betjenes direkte på subwooferen, hvor et lysstærkt display viser hvor i menustrukturen man befinder sig, eller bekvemt via Bluetooth forbindelse til en iOS eller Android-enhed. En gratis app med 2-vejs feedback tillader hurtige skift mellem indstillinger, og nem finjustering, der aktualiseres i realtid.

Med den nye 4000-serie viser SVS med sikker form, at de ikke bare formår at bygge solide subwoofere, men også at videreudvikle på deres koncept om mest mulig ydelse for pengene. Et lignende price/performance forhold er simpelthen ikke set før i prisklassen.

De nye subwoofere fra SVS forventes på lager omkring februar, 2018. Der vil være mulighed for demonstration i vores butikker i Odense og Sønderborg, samt udvalgte forhandlere.

For yderligere information:
SB-4000 – Lukket kabinet, fås i farverne sort ask og sort højglans. Vejl. pris fra 13.999,- DKK
PB-4000 – Åbent kabinet, fås i farverne sort ask og sort højglans. Vejl. pris fra 16.999,- DKK
PC-4000 – Cylinderformet kabinet, fås i sort højglans. Vejl. pris 15.999,- DKK

Sammenligning mellem den nye 4000-serie, og den gamle 13-Ultra.Kontakt:


For yderligere information, kontakt
AV-Connection A/S
Kærvej 71-73
6400 Sønderborg
Mail: info@av-connection.com
Web: www.av-connection.dk
Tlf. 74 42 10 78


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: