Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Lyd og Billed Vodskov

Nordjyllands "nye" hi-fi butik.

Butikken er 28 år gammel og er oprindeligt et Panasonic/Technics-center og Bose Premium-forhandler og har gennem årene fulgt den triste trend i store dele af branchen - væk med hifi og god lyd, og ind med soundbars, fladskærme og lette løsninger.

I September 2016 skiftede butikken ejere, og kursen blev lagt om, og vi har over det sidste års tid, investeret massivt i igen at omdanne butikken til den gode lyd. Den kan sagtens leve sideløbende med  fladskærme og det, der følger med, og de ting er naturligvis stadig at finde i butikken, omend i et noget nedskaleret omfang.Lyd og Billed er i dag ejet af:
Morten Nøhr - har arbejdet i butikken i 21 år og er oprindeligt udlært ved Expert i Aalborg. Stort kendskab til tv, custom-installation og tovholder på mange af de større udbudsprojekter som vi laver meget af. Er passioneret musikelsker med en stor samling musik og enorm viden om hvad der rører sig inden for musik og film.

Ronni Pedersen - kommer fra Hi-Fi Klubben hvor han har arbejdet i over 10 år. Han har tidligere arbejdet freelance som skribent og moderator for Hifi4all, og har et stort kendskab til hvad der rører sig indenfor hi-fi branchen, samt en stor viden om de fleste produkter både fra før og nu.

Lars Toft - kommer oprindeligt fra Expert i Hadsund og har været ansat hos Lyd og Billed i 7 år. Han er vores montør og praktiske gris på alle tekniske udfordringer. Har kæmpe kendskab til alt hvad der berører netværksløsninger og custom-installation.


Vi er stolte af at kunne præsentere mærkerne VPI, Simaudio MOON og Audio Physic i butikken, blandt vores allerede interessante række af kvalitetsmærker. Resten af porteføljen inkluderer elektronik fra bl.a. Yamaha og Rotel, pladespillere fra VPI, Pro-Ject, Elac, Teac og Elipson samt højttalere fra Audio Physic, Piega, og Elac,
samt kabler og tilbehør fra Ortofon, QED, Wireworld, Studio Connections, Supra, Analogis og Nordost. Flere ting er i støbeskeen og vi er helt sikkert ikke færdige endnu.

Vi byggede i foråret et nyt demorum for at kunne præsentere produkterne optimalt og har samtidig indrettet resten af butikken, så der er rig mulighed for at høre musik overalt i lokalerne.

Vi har netop fået VPI´s pladespillere i sortiment, og er klar til at demonstrere Cliffwood og Prime Scout. Prime Scout vil kunne lyttes med en Lyra Delos-pick-up. Det vil kunne opleves på et system bestående af Simaudio MOON 340, 310LP  og Audio Physic Codex.


Lyd og Billed ligger 10 minutters kørsel nord fra Aalborg - der er egen parkering og altid frisk kaffe. Besøg os på www.lyd-billed.dk , følg os på Facebook og Instagram eller kig forbi.

For yderligere information, kontakt
Lyd og Billede Vodskov
Vodskovvej 56
9310 Vodskov
+45 9829 4021
info@lyd-billed.dk
www.lyd-billed.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: