Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Pylon højttalere nu i Danmark

Velspillende, musikalske med perfekt timing, kombineret med en helt utrolig åben lyd til menneskepenge

Vi er meget glade for at have fået agenturet på Pylon højttalere i Danmark, da deres modeller er utroligt velspillende, musikalske med perfekt timing, kombineret med en helt utrolig åben lyd.

Kabinetterne er udført i topklasse, og det hele kan sælges til fornuftige priser. Pylon audio er er ret nyt firma, grundlagt i 2005 i Warszawa. Pylonaudio har på kort tid markeret sig som én af de vigtigste producenter fra Østeuropa, og fungerer også som underleverandør for andre højttalerfabrikanter, deriblandt producerer Pylon kabinetter til Tyske Audio Physic.


Kvaliteten af såvel kabinetter som højttaler enheder er i top, og der benyttes ofte enheder fra SEAS og Scan-Speak i de forskellige Pylon modeller. 

Da Pylon producerer alle kabinetterne selv, kan deres højttalere leveres i intet mindre end 11 forskellige træfinerer såvel som man kan få dem lakeret i alle RAL farver.

PYLON høster adskillige roser fra anmelderne, som er meget begejstret for højttalerne.Emerald HF er topmodellen i det nuværende Pylon program, og udviklet i samarbejde med anmelderne fra ” High Fidelity ” og der er benyttet den kendte Engelske Monitor HP 40 fra Harbeth som reference.
Enhederne er alle custom udviklede enheder til Emerald HF af SEAS.
Emerald HF koster Kr 24.995 / sættetDiamond serien består af to gulvmodeller samt en monitor højttaler. Der benyttes disantenhed fra Scan-Speak og en custum udviklet basenhed fra SEAS, enten en 180 mm eller 150 mm størrelse afhængigt af modellen.
Diamond serien koster fra kr. 8.995 / sættet til kr. 14.995 / sættetOPAL serien er en entry level serie bestående af to gulvmodeller samt en stor stander højttaler med 180 mm bas / mellemtone enhed.  Opalserien er en rimelig let belastning for forstærkeren, således man kan opnå godt resultat selv med mindre forstærkere. Opal serien`s enheder er igen custum udviklede enheder til Pylon Opal serien, men denne gang er enhederne fremstillet af Visaton.

Bestil Pylon på www.musiklageret.com eller besøg vores butik på Budolfi Plads 3 i Aalborg centrum, og lyt selv til de forskellige modeller i vores nye demorum over en kop kaffe.

For yderligere information, kontakt
Www.musiklageret.com
Budolfi Plads 3
9000 Aalborg
Tlf 20855564Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: