Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Beoplay H8i og H9i

B&O PLAY præsenterer nye premium hovedtelefoner

B&O PLAY lancerer i dag to nye premium hovedtelefoner med introduktionen af Beoplay H8i og Beoplay H9i. De to nye hovedtelefoner kommer i et nyt og optimeret design med længere batteritid, forbedret støjreducering (ANC), den seneste Bang & Olufsen Signature Sound samt nye, smarte funktioner, der gør livet på farten lettere.


Beoplay H9i – en komfortabel og ultimativ lydoplevelse 
De trådløse Beoplay H9i har et øreomsluttende design, som giver et stilfuldt og udtryksfuldt look. Bøjlen er bygget op om en let aluminiumsramme betrukket med okselæder, og under de bløde, lammeskindsbeklædte ørepuder er der indlagt memoryskum, der tilpasser sig ørets form og dermed giver optimal komfort og
åndbarhed. De nye Beoplay H9i leverer: 

Forbedret design – Beoplay H9i kommer med et endnu smallere ørepude-design, en redesignet anodiseret monoarm, som forbinder bøjlen med ørekopperne, samt en endnu større aluminiumsdisc, der giver hovedtelefonerne et mere elegant udseende. Endvidere har ANC-mikrofongrillen fået et mere diskret design, og muligheden for at udskifte batteriet er blevet mere simpel, hvor batteriet nu ligger gemt under den
venstre aluminiumsdisc. 


Optimeret ANC – Den hybride støjreducering (ANC) yder nu bedre mellem 300-800Hz, hvilket betyder, at hovedtelefonerne fjerner tale mere effektivt end tidligere. 

Præcis og kraftfuld bas –Vi har introduceret en ny bas-port, som sikrer mere præcis og kraftfuld bas.

Transparency Mode –Med en simpel bevægelse kan du pause musik og støjreducering på samme tid, så du kan tune ind på omgivelserne. 

Proximity sensor –En smart funktion, som automatisk sætter din musik- eller videostreaming på pause, når du tager hovedtelefonerne af. Så snart, du tager dem på igen, vil musikken eller videoen starte igen. 

Forbind til flere enheder –Du kan nu parre dine hovedtelefoner med to enheder på samme tid, så du ikke behøver at afbryde forbindelsen til en enhed for at oprette forbindelse til en anden. 

Længere batteritid og forbedret talekvalitet –Med et optimeret kredsløbsdesign kan man nu få op til 18 timers spilletid på sine hovedtelefoner – hvilket er fire timer ekstra sammenlignet med Beoplay H9. Vi har også tilføjet en ekstra mikrofon, som er dedikeret til at forbedre samtalekvaliteten.

Beoplay H8i – B&O PLAY puster nyt liv i en moderne klassiker
B&O PLAY har pustet nyt liv i overear-klassikerenBeoplay H8 og tilført den nye og forbedrede Beoplay H8i et lettere design, mere end 100% længere batteritid samt nye funktioner, som gør livet på farten lettere. De nye Beoplay H8i leverer: 

Strømlinet design – B&O PLAY har strømlinet designet af de klassiske Beoplay H8, så de harmonerer med resten af porteføljen af hovedtelefoner. De anodiserede aluminiumsdiscs er sænket og flugter nu med ørekopperne, og monoarmen, som forbinder bøjlen med ørekopperne, er blevet redesignet for at give et renere og mere minimalistisk udtryk. 

Fysiske kontrolknapper –Beoplay H8i kommer med fysiske kontrolknapper på begge ørekopper for de, der foretrækker denne interaktionsform frem for touch-kontrol på Beoplay H9i. 


Mere end 100% længere batteritid – Vi har øget batteritiden fra Beoplay H8 til H8i med mere end 100%, hvilket betyder, at de leverer op til 30 timers spilletid med Bluetooth og ANC tændt.

Transparency Mode – Med kun ét klik kan du pause musik og støjreducering på samme tid, så du kan tune ind på omgivelserne.

Proximity sensor –En smart funktion, som automatisk sætter din musik- eller videostreaming på pause, når du tager hovedtelefonerne af. Så snart, du tager dem på igen, vil musikken eller videoen starte igen. 

Forbind til flere enheder –Du kan nu parre dine hovedtelefoner med to enheder på samme tid, så du ikke behøver at afbryde forbindelsen til en enhed for at oprette forbindelse til en anden. 

Øget opkaldskvalitet og Bluetooth ydeevne –Vi har tilføjet en ekstra mikrofon, som er dedikeret til at forbedre samtalekvaliteten. 

Personliggør din oplevelse med Beoplay App
Med Beoplay H8i og H9i kan du finjustere lyden i dine hovedtelefoner med Beoplay App til Android, iPhone og Apple Watch. Du kan selv tilpasse tonaliteten og lydbilledet med den intuitive ToneTouch, eller du kan vælge præ-definerede lydbilleder, der passer til aktiviteter som eksempelvis træning, pendling eller podcasts. Endvidere kan du også aktivere Transparency Mode i Beoplay App.

Pris og tilgængelighed 
Beoplay H8i og Beoplay H9i er tilgængelige i Bang & Olufsen-butikker, på http://www.beoplay.com/h8i og www.beoplay.com/h9i samt udvalgte tredjepartsforhandlere fra d. 25. januar 2018. Begge hovedtelefoner lanceres i farverne Natural og Black og har en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner for Beoplay H8i og 3.799 kroner for Beoplay H9i. I æsken med hovedtelefonerne er der en stofpose, et USB-C opladerkabel på 1,25 meter samt et audiokabel. 

Hvis du ønsker at opgradere tilbehøret til dine hovedtelefoner, kan du købe en sort taske af okselæder til en vejledende udsalgspris på 699 kroner og en grå stoftaske i uld til 529 kroner fra første kvartal i 2018. 

B&O PLAY anses for at være et af verdens førende globale audio-livsstilsbrands. Virksomheden blev grundlagt i 2012 som et søsterselskab til Bang & Olufsen og er fast forankret i virksomhedens 90 års erfaring med design, håndværk og produktinnovation. Vi producerer ikke bare hovedtelefoner, vi designer ikke bare
højttalere, og vi beskæftiger os ikke bare med underholdningselektronik. Vi skaber oplevelser, der giver gåsehud. Besøg os på www.beoplay.com.

For yderligere information, kontakt
B&O Play
www.beoplay.com
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: