Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Sennheiser CX 6.00 BT

Enestående lyd på farten

Ved CES-messen 2018 i Las Vegas præsenterede Sennheiser CX 6.00BT, de nye Bluetooth in-ear-høretelefoner, som giver dig enestående lyd på farten. CX 6.00BT er udstyret med behagelige ørestykker forbundet med et kabel rundt om nakken. De har et let og kompakt design, der samtidigt er robust og har et komfortabelt fit.
CX 6.00BT gengiver klar og detaljeret lyd med en forbedret basrespons. Takket være Bluetooth 4.2 og Qualcomm® apt-X er det muligt at nyde en kompromisløs trådløs lydoplevelse. Understøttelsen af Qualcomm® apt-X Low Latency gør det endnu bedre at se spil og video, da billeder og lyd kommer i perfekt sync.

Sennheisers nye trådløse in-ear-model CX 6.00BT er designet til at give dig enestående lyd på farten.


Et letvægtsdesign med sværvægter funktioner
Høretelefonernes funktioner inkluderer mulighed for at forbinde op til to enheder på samme tid, når du eksempelvis skifter mellem din telefon og computer. CX 6.00BT er udstyret med indbygget mikrofon med cVc-støjannullering, der giver krystalklar lyd under opkald på farten og understøtter 3-vejs opkald. Derudover har headsettet en fjernbetjening med tre knapper, så du kan nemt kan styre musik og opkald. En praktisk stemmepåmindelse giver dig besked om tilbageværende batteritid.

CX 6.00BT har også overlegen komfort og sikkerhed: Sennheiser har skabt et design, hvor kablet går bag om nakken, og på den led balanceres og minimeres vægten af de ergonomiske ørestykker, så de bliver på plads. For at give brugeren den bedste pasform er høretelefonerne udstyret med en kabeldeler, der gør justering så nemt som muligt. Derudover kommer ørestykkerne med et udvalg af fire størrelser af øreadaptere, som sikrer fremragende dæmpning af omgivende støj. På trods af headsettets lette vægt på kun 14 g er det stærkt nok til at tage med overalt takket være den robuste kvalitet og holdbare materialer.Med en batteritid på seks timer komplementerer CX 6.00BT en travl livsstil. In-ear-høretelefonerne giver dig mulighed for bekvem og hurtig opladning via USB, så du får to timers batteritid med bare 10 minutters opladning og en fuld opladning på kun halvanden time.

De nye CX 6.00BT kommer i butikkerne i januar 2018 til en vejledende udsalgspris på 99 EUR/99.95 USD.

For yderligere information, kontakt
www.sennheiser.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: