Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Blue Cat Audio

Ny distributør og forhandler af Zu Audio højttalere, Audion rørforstærkere, hovedtelefoner mv.

Blue Cat Audio er et nyt distributions og salgsvirksomhed, som har hovedsæde i Billund og Herning.
Firmaet består af Daniel Rand og Kennet Petersen, som begge har mange års erfaring inden for hi-fi verdenen både i form af salg og distribution.

Blue Cat Audio har flere produkter, hvor distributionen strækker sig ud over landets grænser og videre ind i den øvrige del af Skandinavien.

Af de produkter Blue Cat Audio har i distributionen er ikke alle tidligere kendte i Danmark. 

Dog har ZU Audio tidligere været på markedet, men produkterne har alle gennemgået en gribende videreudvikling sammenlignet med de ZU Audio produkter der var på markedet for snart 7 år siden. De lød fantastik dengang og nu er det intet mindre end fremragende. Der er kommet nye modeller til og der er blevet sagt farvel til andre. 


ZU Audio er håndlavet amerikansk hi-fi af bedste art. Alt er lavet i i Utah af et mindre team af ansatte med Sean Casey som eneejer. 
I selve ZU Audio huset udvikles alt og det meste produceres der også. En af de få ting som ikke gør, er for eksempel kabinetter til højtalerne. Disse produceres af en lokal samarbejdspartner 40 km væk fra hovedsædet. Vi vil altid holde det lokalt, siger Sean Casey og det kommer aldrig til at ske, at vi flytter fabrikken. ”The ZU Crew” er alle lokale og bor i området. Vi bliver boende for evigt fortæller Sean Casey, som ud over at være passioneret udvikler og designer, er en karismatisk mand, som har et eneste ønske og det er at skabe en lyd, som er så tæt på live oplevelsen som muligt. Ingen stritten med lillefingeren her, men bare derud af. 

Resten af det set up Blue Cat Audio har valgt at fokusere på er opbygget omkring Zu Audio. 


Audion Audio er oprindeligt fra England. Firmaet blev i 2000 solgt til Graeme Holland som sidenhen har valgt at bosætte sig i Frankrig i en lille by kaldet Le Haut Mon en lille times kørsel fra Bordeaux. 
Graeme overbeviste de fleste af medarbejderne til at rejse med sig til Frankrig og Audion har nu egen fabrik dernede, hvor alt bliver håndlavet. Dette foregår i en gammel lade fra 17. århundrede, som ligger lige ved siden af Graemes private bolig. Hver enkelt forstærker er lavet af én person fra start til slut. Alle komponenter er nøje udvalgte og der bruges kun det bedste uanset pris og ingen kinaprodukter vil være at finde i disse. 

Audion er et perfekt match til ZU Audio. Faktisk i en sådan grad at der har været snak om en Audion/ZU Audio fusion, men til dags dato er dette kun rygter.

På hi-fi messen i München var Graham Slee at finde på samme stand som både Zu Audio og Audion. Et produkt som let kan overses både på grund af størrelse og måden hvorpå produkterne er bygget, men dette bliver hurtigt gjort til skamme, når man først har lyttet til dem og fået indblik i historien bag produktet. 
Produkterne bliver alle håndbygget i England og Blue Cat Audio var så heldige at møde John Cadman fra Graham Slee, som kunne fortælle om mærket og måden hvorpå produkter er opbygget. Der bliver ikke gået på kompromis i konstruktionen af disse og de anmeldelser der foreligger fra slutforbrugeren fortæller alt.
Graham Slee blev etableret i England tilbage i 1998 og dette gør dem rent faktisk til et af ældste producenter i branchen i hele Europa. 


I er meget velkomne til at besøge os på vores hjemmeside www.bluecataudio.dk eller på vores Facebook side.

For yderligere information, kontakt
Blue Cat Audio
https://bluecataudio.dk/


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: