Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Clearaudio Concept Active

De tyske analogspecialister fra Clearaudio kommer nu med den praktiske løsning til alle, der vil nyde vinyl uden for mange kabler og små løse kasser.

De tyske analogspecialister fra Clearaudio kommer nu med den praktiske løsning til alle, der vil nyde vinyl uden for mange kabler og små løse kasser.


Clearaudio Concept Active kommer således med indbygget MM / MC riaa og har foruden phonostik også udgang til hovedtelefon fra den indbyggede hovedtelefonforstærker.
Som de øvrige high-end pladespillere fra Clearaudio er pladetallerknen på Concept Active fremstillet af et materiale med samme mekaniske egenskaber som vinyl. Grammofonpladen placeres direkte på pladetallerknen uden brug af plademåtter. Dermed undgås dæmpning af pladen med optimal dynamik og naturlighed til følge.


Clearaudio Concept pladespillerne passer ind i ethvert hjem, da de kan bestilles i en lang række finish varianter i alu og sort samt i lys eller mørkt træ. Leveres som standard monteret med Concept tonearmen med magnetleje samt Concept Moving Magnet eller Concept Moving Coil pickup.

Concept Active MM, kr 15.500,-
Concept Active MC, kr 18.750,-
Concept Active Wood MM, kr 19.000,-
Concept Active Wood MC, kr 22.500,-

Støvlåg kan tilkøbes

Kan bestilles nu til levering fra 2. kvartal 2018.
For yderligere information, kontakt

Activ Hifi
Jernbanegade 10-12A, 
6700 Esbjerg
 Tlf: +45 7545 0102 / Mobil +45 5127 0405
Mail: info@activhifi.dk 


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: