Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Funk Firm pladespillere

Get ready to get Funk’d!

Kære alle vinylelskere!! I dag er dagen, hvor vi med stor glæde hos Blue Cat Audio kan meddele, at vi byder velkommen til et helt nyt pladespillermærke på det danske marked. Det er noget vi har set utrolig meget frem til, og vi er sikker på i vil synes rigtig godt om det. Pladespillerne er af rigtig høj kvalitet, ser brand godt ud og der findes en til både dig der mangler en økonomisk pladespiller og til dig der bare vil have det bedste af det bedste.


The Funk Firm blev grundlagt i 2005 af Arthur Khoubesserian, som var manden bag de legendariske Pink Triangle pladespillere. Pink Triangle skabte overskrifter, og det er ikke nogen overdrivelse at sige, at de var ansvarlige for at vende pladespiller scenen på hovedet, samtidig med en ny tid for pladespillerudvikling og en medvirken til at bringe den til hvor den er i dag.

Arthur, som er fysiker og hjernen bag udviklingen af Pink Triangle, havde en klar og utvetydig mission med The Funk Firm:
To get the most from the tiny groove containing musical information
Siden 2005 og etablering af The Funk Firm, fortsatte Arthur udviklingen med akryl og skabte den verdenskendte Achromat. Det er en universal plademåtte, der i dag er blevet den bedst sælgende plademåtte i verden.


The Funk Firm byder på 5 pladespillere at vælge imellem, med mulighed for opgradering af tonearme og forskelligt tilbehør, der er med til at løfte performance til helt nye højder.
Vi glæder os utrolig meget til at høre fra jer derude, og hvad i synes om det. Vi garantere at uanset valg, så får du en crazy god pladespiller! Nysgerrig?? KØB THE FUNK FIRM HER!

For yderligere information, kontakt
Blue Cat Audio
https://bluecataudio.dk/Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: