Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

HiFi-freaks.dk har overtaget Polk Audio i Danmark og Sverige!

Firmaet bag Denon og Marantz lader Hififreaks stå for distributionen af deres eget højttalermærke

Polk audio blev stiftet i 1972 i en garage i USA, af Matt Polk og hans lille hold af skøre rock ´n roll videnskabsmænd. De satte sig for at ville bringe live koncert-lyden ind i folks hjem - det er siden blevet til mange forskellige højttalere, som anmeldere og lydnørder verden over elsker. 

For mange er Polk Audio et relativt ukendt højttalermærke, men er den absolut mest dominerende højttalerproducent i USA. Polk Audio ejer desuden en række mærker, her iblandt Denon og Marantz, og er generelt godt match med Denon og Marantz lydmæssigt.  


Signature serien for første gang i Danmark – og nu i hvid!
Vi har æren af kunne præsentere Signature serien fra Polk Audio på det danske og svenske marked, og har som de første på verdensplan fået æren af at kunne lancere deres nye finish ”White Walnut”. 

Signature-serien fortsætter Polks Amerikanske Hi-Fi tradition og højttalerne er Hi-Res certificerede og byder på Polk Audios patenterede 'Dynamic Balance' akustiske orden, høj præcisions delefiltre og antidefraktions
fronter - altsammen pakket ind i moderne kabinetter konstrueret af Meddite MDF for at holde stående lydbølger på et minimum. Udover at se godt ud, så bringer Signature-serien det bedste frem i musikken og filmlydsporet.


Signature-serien byder på to centerhøjttalere S30, og den slankere S35, så der kan laves komplet hjemmebio-setup.

Alle Signature modellerne benytter Terylene diskanter og polypropylen bas/mellemtone-enheder for hurtig, præcis og velopløst lyd.

Signature-serien byder på højttalermodeller fra de helt små S10 sattelithøjttalere op til topmodellen S60, som en er fuldvoksen gulvhøjttaler.


Alle højttalerne i serien har Polk Audios patenterede Powerport, der giver optimal spredning af lyden fra basrefleksporten.

Polk Audio S15: 1299,-/stk
Polk Audio S15: 1499,-/stk
Polk Audio S50: 2299,-/stk
Polk Audio S55: 2999,-/stk
Polk Audio S60: 3999,-/stk

For yderligere information, kontakt
Hififreaks
www.hifi-freaks.dk
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tlf. +45 72190045
Mail. Support@hififreaks.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: