Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Arcam får ny distributør

Det klassiske engelske mærker har fået ny distributør – og ligger hårdt ud med åbent hus

Det klassiske engelske hifimærke Arcam har som overskriften siger fået ny dansk distributør. Som en del af et øget fokus på surroundlyd efter at Harman-koncernen købte mærket er distributionen overgået til Bülow-Steensen.


For hifientusiaster vil det nok fortsat være FMJ serien som er interessant med sit fokus på diskret design og hifilyd.

” Arcam har siden 1976 været en af de markedsledende UK producenter af hi-fi. Startende med deres legendariske A60 forstærker som er solgt i mere end 30.000 stk.  Arcam er kendt for at lave meget musikalske produkter, og har igennem de sidste 20år været med helt fremme på teknologifronten, inden for både surround og stereo. Arcam er blevet opkøbt af Harman, som så stort potentiale i den britiske virksomhed. Arcam er derfor nu er en del af Harman Luxury Audio group sammen med anerkendte mærker som Mark Levinson, Revel, JBL og Lexicon.  


I dag er Arcam helt fremme på teknologifronten med både streaming produkter og surround produkter. Startende med de små r-produkter og videre til de nye HDA forstærkere, Streamere og CD afspiller. Arcam sidder i dag med en stor position på surround og stereomarkedet, med de nyeste formater, Dirac Rum EQ og lækker musikalsk gengivelse.”

For yderligere information, kontakt
Bülow Steensen
http://bulowsteensen.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: